2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

74 بازدید | 7 پست

دوست ندارم با دوستای شوهرم بریم و بیایم، خانماشون خانمای خوبی ان ولی من کلا زیاد رفت و امد خوشم نمیاد برعکس شوهرم عاشق رفت و امده به خصوص با دوستاش، وقتی یکی از دوستاش زنگ میزنه که قراردورهمی بذاریم اون کیف میکنه من عزا میگیرم

البته رفت و امد هم در حد سالی چند باره ولی من کلا سخت میگیرم همینم دوست ندارم باشه به نظرتون کار من درسته؟

نه

ارتباط داشتن با ادما خوبه که

کلا من زندگی هایی که با هیچکس ارتباط نمیگیرن رو نمیفهمم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نه چون ادم به رفت و امد و حال خوب نیاز داره

بعدم میگی ادمای خوبین

برعکس تو من خیلی اجتماعی و برونگرام

اخر هفته ها همیشه دور همی داریم و .....

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چون ادم به رفت و امد و حال خوب نیاز داره بعدم میگی ادمای خوبینبرعکس تو من خیلی اجتماعی و برونگرام ...

خب میدونی من یکم خجالتی و کمرو ام، توی جمعا استرس میگیرم همش حواسم به شوهرمه که به زنای اونا نگاه نکنه یا باهاشون حرف نزنه

خب میدونی من یکم خجالتی و کمرو ام، توی جمعا استرس میگیرم همش حواسم به شوهرمه که به زنای اونا نگاه نک ...

بی خیال بابا خوب حرف بزنه مگه چی میشه؟؟؟

نمیشه تو یه جمع باشی و باهاشون حرف نزنی

حساس باشی بدتر میشه ها

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
بی خیال بابا خوب حرف بزنه مگه چی میشه؟؟؟ نمیشه تو یه جمع باشی و باهاشون حرف نزنی حساس باشی بدتر میش ...

اخه دوستاش با من خیلی معذبن حتی نگامم نمیکنن که باهام حرف بزنن برعکس شوهر من اجتماعی و راحته

اخه دوستاش با من خیلی معذبن حتی نگامم نمیکنن که باهام حرف بزنن برعکس شوهر من اجتماعی و راحته

هنوز یخشون باز نشده😅

اگه ادمای خوبین و از اونا و شوهرت نطمئنی رفت و امد کن

تنهایی واقعا عذاب اوره

هنوز یخشون باز نشده😅اگه ادمای خوبین و از اونا و شوهرت نطمئنی رفت و امد کن تنهایی واقعا عذاب اوره

البته من خودمم خیلی معذبم اصلا نمیتونم راحت باشم، خجالت میکشم ولی خانمای اونا راحت حرف میزنن، من اعتماد به نفس ندارم