2777
2789
عنوان

چه کرمی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 64 پست
اها اخه فروشنده میگفت عالیه برا پوستت😪😂

ن خالم ارایشگره این کرمارو استفاده نمیکنه رو صورت مشتری چون خوب کاور نمیکننو سنگینن باعث جوشم‌میشه

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتاشونو جدیدا نمیدونم میخوای برو سایت های ارایشی رو ببین  البته اونا یه ذره از بیرون گرونتر ...

رفتم الان قیمتا مختلف بود مثلا بورژا۹۷ تو سایت دیگ۶۰من خریدم۲۵البته مجبوری بود ولی فیکه اشغالهه

من باید تو کنکورم موفق شم
اره کرم سبک و خوبو کاوردهی بالا خالتون چی استفاده میکنه؟

مارکاشو دقت نمیکنم براشون از دبی میارن متنوعه مروان خیربخاطر این یادم مونده که فکرمیکردم کرمه خوبیه دیدم اشتباه میکردم

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
رفتم الان قیمتا مختلف بود مثلا بورژا۹۷ تو سایت دیگ۶۰من خریدم۲۵البته مجبوری بود ولی فیکه اشغالهه

از لوازم ارایش فروشی های معتبر بخر.

اگه داروخونه های شبانه روزی و بزرگ دارن از اونا بخر.

مارکاشو دقت نمیکنم براشون از دبی میارن متنوعه مروان خیربخاطر این یادم مونده که فکرمیکردم کرمه خوبیه ...

مروانم همین طزف مستقیم از دبی میاره یجوڕایی مغازش برند مروان هسش

اره معمولا نیم ساعت قبلش کرم مرطوب میزنم بعد کرم پودرو میزنم و پنج دقیقه بعد رژگونه. هیچی دیگه نمیز ...

کلا من مای میزدم روشم هیچی ولی خیلی ابکی بود فقط تونستم۷-۸بار بزنم صورتمم برق میزد واقعا دنبال کرم خوبم

پنککش ۱۷۵  برا من باعث جوش نشده ولی خب من کلا جوش نمیزنم نمیدونم اگه پوست مستعد جوش باشه جوش م ...

هر دفعه میری بیرون نزدیک چهار صدتومن چیزی میزنی رو پوستت خخخخخ خوشبخالت صورتت جوش نمیزنه فک کنم لاکچری هسی😍