2777
2789
عنوان

بچه دار نشدم

107 بازدید | 45 پست

سلام خانوما 1 ساله ازدواج کردم شوهرم عجله زیادی برا بچه دار شدن داره و اذیتم میکنه هر راهی بگید رفتم هزار جور قرص و دکتر تو این 1 سال داعم پیگیر بودم نشده الان مجبورم کرده بریم از شهرستان بیرون تو خود اصفهان دکتر گفت اگ اینبار باردار نشم زن میگیره 😭 چکار کنم دعا کنید برام یکم پلیکیستیک هستم و تنبلی دارم

الهی گاهی نگاهی 💗ب اندازه تمام دوست دارم های دنیا دوست دارم همسر عزیزم 💗 🥹 دعا کنید دامنم سبز شه و خدا ب منم یه نی نی بده 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خبرههنوز یه سالهچند سالتونه مگه؟

شوهرم 35 خودم 24

😭 همش میگ اطرافیان میپرسن چرا بچه دار نمیشید

الهی گاهی نگاهی 💗ب اندازه تمام دوست دارم های دنیا دوست دارم همسر عزیزم 💗 🥹 دعا کنید دامنم سبز شه و خدا ب منم یه نی نی بده 😍

همش یک سال گذشته ها ، خیلیا با تنبلی هم باردار شدن ، چون استرس داری نمیشی

چه شوهری بذار بره زن بگیره راحت شی

درونم جنگ است...نه بین خیر و شربلکه بین من و من بین کودکی ام که هنوز عشق می خواهدو بالغی که یاد گرفته فقط دوام بیاورد،بهترین و امن ترین پناه واسه خودتون باشید از شما فقط یه نسخه هست✅

همش یک سال گذشته ها ، خیلیا با تنبلی هم باردار شدن ، چون استرس داری نمیشی چه شوهری بذار بره زن بگیره ...

😭 خاک تو سرم کسیو ندارم ک بخام بزارم برم راحت شم از این زندگی خانوادم بدرد نمیخورن امیدم ب همین شوهر بود اینم از شانسم

ایت الکرسی حمدکوثرمیخونم بحق همین شبای محرم عزیزدامنت سبزشه علی اصغرورقیه خاتون بادستای کوچولوشون حاجت روات کنن ان شاالله ناامیدنباش خدابزرگه میشههههههههه ب زودی 🫠🩷

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

دکتر گفت زن میگیره !؟

نه خودش گفت اگ 1 سال دیگ بارذار نشی زن میگیرم

اگر مشکل از اون بود چی،اجازه میده تو شوهر کنی واونو ول کنی؟؟

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡