2777
2789
عنوان

نهایی دوازدهم

23 بازدید | 7 پست

سلام

میشه راهنماییم کنید

من دوازدهمم تجربی ، زیستم قبلا خوب بود ولی خب به خاطر مشکلاتی کلا درس رو این چند ماه رها کردم بگی نگی ، میخوام زیست توی این ده روز باقی مونده جمع کنم ، نمیدونم چه جوری بخونم جمع شده فقط اینکه یه فصل آخر رو صفر هستم اصلا تدریس نشد انگاری اینقدر بد بود تدریس معلم ، میشه یه راهنماییم کنید چه جوری همه ی درسارو جمع کنم توی این ده روز؟ دروس تخصصی رو به نظرتون فیلم ببینم (از این فیلم جمع بندی ها) و بعد متن رو بخونم و بعد نمونه سوال حل کنم؟ میشه راهنماییم کنید فیلم چه کسایی رو ببینم مخصوصا برای زیست

الان من نفهمیدم زیست و کلاً بقیه درسها رو سطح صفره یا چیزی بلدی؟ مثلاً همه رو خوندی و حالا فقط میخوای جمعبندی کنی یا تازه میخوای درسا رو یاد بگیری؟ اینو بگو تا راهنماییت کنم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

الان من نفهمیدم زیست و کلاً بقیه درسها رو سطح صفره یا چیزی بلدی؟ مثلاً همه رو خوندی و حالا فقط میخوا ...

بقیه درس های زیستو میتونم متن بخونم ، اما سه فصل آخر رو صفره صفرم و میخوام یاد بگیرم ،

بقیه درسا هم حدودی بلدم اما یه جمع بندی باید ببینم بعد بخونمشون و حل کنم سوال.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهمترين چيز واسه نهايي متن كتابه تو بايد تو پاسخ برگ كتابو كپي كني چون كلمه به كلمه اش مهمه و نمره داره

پس اول از همه متن كتاب رو بخون

فصل به فصل شروع كن و اول اون فصل ٨ رو بخون كه نخوندي

(فصل ٨ واقعا اسونه و هيچي نداره خودت بخوني متوجه ميشي)

خوندن هم من اينجوري ميخونم

مثلا همون فصل ٨

اول متن گفتار يك فصل ٨ رو روزنامه وار ميخونم رو كلمات دقيق نميشم فقط ميخونم كه بفهمم موضوع درس چيه

بعد تو دور دوم متن كتاب رو دقيق تر ميخونم كلمات يا قيدهاي مهم رو هايلايت ميكنم

تو دور سوم از همون گفتار نمونه سوال حل ميكنم (فرمول بيست)

بعد دوباره متن كتاب رو ميخونم و سوالايي كه بلد نبودم رو تو كتاب پيدا ميكنم كه كجا بوده و حتما زيرش خط ميكشم يا هايلايت ميكنم كه يادم بمونه

دور اول مطالعه نهايتا ١٥ دقيقه دور دوم مطالعه هم ٣٠ دقيقه حل نمونه سوال ٣٠ دقيقه و دور اخر مطالعه متن كتاب هم ١٥ دقيقه ازم وقت ميگيره تو باتوجه به سرعت خودت ميتوني زياد و كمش كني

بقیه درس های زیستو میتونم متن بخونم ، اما سه فصل آخر رو صفره صفرم و میخوام یاد بگیرم ، بقیه درسا هم ...

ااگر درسها خوندی مثلاً ریاضی شیمی فیزیک رو خوندی الان برو بشین نمونه سوال حل کن و با نمونه سوال جمعبندی انجام میشه بعد از اینکه هر درسو یک دور خوندی جمعبندی و مرور با نمونه سوال میری نمونه سوال حل میکنی ایراداتتو میفهمی و اونجایی که ایراد داری و دوباره هی میخونی و سوالای غلط و چند دفعه حل میکنی..

برای زیست هم که میگی به تدریس نیاز داری اول خودت یه دور از رو متن کتاب بخون فصل آخر زیست خصوصا خیلی آسونه و به نظرم نیاز به تدریس نیست ولی اگه نیاز به تدریس داشتی کلی تدریس رایگان توی نت هست سرچ کن مثلاً فصل فلان زیست تدریسشو بریم و بعد خودت بخون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

مهمترين چيز واسه نهايي متن كتابه تو بايد تو پاسخ برگ كتابو كپي كني چون كلمه به كلمه اش مهمه و نمره د ...

خیلیییی ممنونمممم🤍 پس دیگه فیلم نبینم همون متن رو بخونم و نمونه سوال حل کنم 🤍🙏🏻

ااگر درسها خوندی مثلاً ریاضی شیمی فیزیک رو خوندی الان برو بشین نمونه سوال حل کن و با نمونه سوال جمعب ...

موفق باشی❤️