2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست
قربونت ازدواج تو کشور ما بهترین گزینه اس ولی یازم تجاوز به هیچ عنوان

اینکه حرفا درسته باید دو طرفه باشه قطعا

«هدف من از حضور اینجا فقط سرگرمی و تعامل خوبه، نه درگیری یا بحث..پس اگر دنبال بحثی ریپلای نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ربطی نداره شاید یکی میخواد دوس پسر داشته باشه و بهش تحاوز نشه😐

بله.توی پست های بعدیم گفتم.کسی که رابطه ی جنسی نمیخواد میتونه اولش با طرفش توافق کنه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

توافق نکرده که تجاوز شده بهش😂😐

در اون صورت طرفش عوضی بوده دیگه.آدم نرمالی نبوده.

طرف که نرمال نباشه مشخصه دیگه.چرا با کسی که مشکوک میزنه خلوت کنی؟ یا جاهای خارج از دسترس بری؟

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

در اون صورت طرفش عوضی بوده دیگه.آدم نرمالی نبوده.طرف که نرمال نباشه مشخصه دیگه.چرا با کسی که مشکوک م ...

ممکن نبوده و نقشه کشیده باشه،کلا نباید به نرای ایرانی اعتماد کرد .

قبله دو عالم هستم

ممکن نبوده و نقشه کشیده باشه،کلا نباید به نرای ایرانی اعتماد کرد .

آدم عوضی عوضیه.به ایرانی و خارجی ربطی نداره.مریض مریضه.با طرف دو کلام صحبت میکنی میفهمی چیکارست.وقتی طرف همش حرفهای جنسی میزنه یا وقتی پیش دوس دخترشه حالی به حالی میشه و چشماش غیرعادی میشه و رفتارش عجیب میشه معلومه چشه دیگه.