2777
2789
خب دیگه گفتم😂

اجی تو کنوور ارشد امسال اون رشته ای که میخامو تو یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران ( حتما باید شهر تهران باشه ) قبول میشم؟❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

چق صبر آخه حس ششمت فعاله ؟

بیشتر وقتا درسته کانکت بشم درسته

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اجی تو کنوور ارشد امسال اون رشته ای که میخامو تو یکی از دانشگاه های سطح شهر تهران ( حتما باید شهر ته ...

آجی فدات

اره قبول میشی عزیزم

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

آجی فدات اره قبول میشی عزیزم

خدا نکنه خوش قلب

سرت سلامت باشه الهی

ممنون از انرژی خوبت

ایشالا رحمت و برکات خداوند برات جاری باشه❤️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

مم بگو دلی هرچی درباره آیندم حس میکنی

ایندت خوش شانسی میاری کلا یه دوره خوش شانسی توی همه کارات مخصوصا مالی

بیشتر وقتا درسته کانکت بشم درسته

عزیزم قصدش جدی میشه باهام؟ حسش چیه بهم؟ ممنونمممم✨️🤍

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

عزیزم قصدش جدی میشه باهام؟ حسش چیه بهم؟ ممنونمممم✨️🤍

والا حس خنثی داره بیشتر نه علاقه عمیق

حس معمولی داره

والا حس خنثی داره بیشتر نه علاقه عمیقحس معمولی داره

🤦♀️ اوکی میشه ؟

ممنونمممم عزیزم 🥹✨️✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

🤦♀️ اوکی میشه ؟ ممنونمممم عزیزم 🥹✨️✨️

اوممم نه

اوممم نه

🤦♀️ممنونممم عزیزممم🤍