نادیاnadia0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/03/04 تعداد پست: 603 عنوان خستم از زندگی 40 بازدید | 5 پست کاش همین امروز میمردم🙂چی میشد همین الان به مرگ طبیعی میمردم🥲🫠دعا کنین زودتر بمیرمدائم تلاش میکنم ولی هیچکدوم نتیجه نمیدن🙂از هیچی تو زندگی شانس نیووردم 🙂🙂🙂🙂نه خانواده نه پول نه قیافه نه سلامتیخدایا تو که تلاشامو میبینی پس چرا کاری نمیکنی؟ ❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍 امروز | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 5160 دعا میکنم . مشکلاتت حل بشه و به خواسته هات برسی🌿🤍 رها ومریم ، کاربری موقتااا دست دو نفره(دوتا رفیق🌿🤍)
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9957 دعا میکنم . مشکلاتت حل بشه و به خواسته هات برسی🌿🤍 🫶🏻 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 5160 🫶🏻 🤍 رها ومریم ، کاربری موقتااا دست دو نفره(دوتا رفیق🌿🤍)