امروز تایپک خاطرات گذشته میهمان هستین .بازی جرآت وحقیت انگار ممنوع شده یا منسوخ .خلاصه هرکی از هرکاربری خوشش میاد یا بدش میاد بفرمائید شورای حل اختلاف.بحث آزاد غیبت آزاد .بقیه غیر آزاد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مهران مدیری گفت : عاشق شدین؟ناصرملک مطیعی : عاشق شدن که مهم نیست .اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه؛عشق به قربون صدقه های اولش نیست؛به وایسادنای آخرشه .!
مهران مدیری گفت : عاشق شدین؟ناصرملک مطیعی : عاشق شدن که مهم نیست .اینکه تا آخر عمر عاشق بمونی و عاشق بمیری مهمه؛عشق به قربون صدقه های اولش نیست؛به وایسادنای آخرشه .!
بله بازه وهزینه شم بابت ترک اعتیاد کاربران معتاد به سایت
الکی هزینه نکن😂
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌