2777
2789
عنوان

النگوم نیستش😭😭😭😭

352 بازدید | 27 پست

دیشب تو دستم بود موقعه خواب در آوردم گذاشتم پشت بالشتم الان نیستش هرچی میگردم😭😭😭😭خیلی سنگین بود بدبخت میشم اگه پیداش نکنم

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید افتاده پشت تخت

نیستش همه جارو گشتم

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

تو خونه س دیگه نگران نباش ایشالا پیدا میشه

همه جا رو زیر و رو کن

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

النگو رو مگه در میارن ؟ دستبند منظورته؟پیدا میشه دیگه اگه خونه خودتون بودی

النگو میشکنه تو دستم باهاش بخوابم باید در بیارم موقع خواب

نگران نباش اگه خونه درش اوردی پیدا میشه ..ببین بچه هات برش نداشتند یا شوهرت

کسی برنداشته که بچه اینا ام ندارم اصلااا

تو خونه س دیگه نگران نباش ایشالا پیدا میشه همه جا رو زیر و رو کن

ایشالا😭