2777
2789
عنوان

خواستگاری

133 بازدید | 18 پست

راهنمایی لازمم مثلا یه اقایی هست ۴ ساله میشناسید همو اون زمان من سنم کم بود وقتی بهم گفت دوستم دارا پرخاش کردم و اصلا قبول نکردم دوستی رو شروع کنیم درصورتی که تا خرخره عاشقش بودم گفتم من اهل این دوستیا نیستم اونم گفت بریم تو رابطه شرایط مالیم درست شه میام خواستگاریت

منم تو دلم گفتم حتما دروغ میگه چون خیلی داستانای مردمو خونده بودم گفتم نه و تو فکر کردی من چطور ادمیم و از اینا رابطمو کم کردم جوابشو نمیدادم خلاصه خیلی اذیتش کردم خودمم موقع انجام اینکارو واقعا گریه میکردم خواستگار برام اومد رد کردم واقعا هیشکی جز اون به چشمم نمیاد

هرچی میشنهاد دوستی هم داشتم رد کردم هرکی جز اینو میبینم واقعا حالت تهوع میگیرم

این اقا از من ۱۶ سال بزرگتره تمام این سالها همش میگفت دارم شرایطمو جور میکنم و مورد داشتیم پیام میداد تلگرام من یه هفته بعد سین میکردم جوابشو بدم

الان شرایط مالیش اوکی شده تماس گرفته بیاد خواستگاری این هفته ولی پدرم همین الان گیر داده که پدرمادرش فوت شدن نمیشه سنشم زیاده چقدر بی فکره محرم میخواد بیادخواستگاری دین و ایمونش ضعیفه از طرفی واقعا دوسش دارم از طرفی میترسم پشیمون شم حرفای بابام میپیچه تو گوشم ولی میدونم این نشه تا اخر عمر حسرت میخورم

شما جای من باشید چیکارمیکنید؟

خیلی زیاده حال ندارم بخونم یکی خلاصه اش رو بگه🙄🩷

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سن و نداشتن پدر و مادر ملاک نیست

دور از جون خدا بخواد پدر و مادر کسی رو ازش بگیره نمیتونه؟

سن برید مشاوره شاید سن عقلی و تفاهم و رفتارتون اوکی باشه باهم

من خودم اگر کسی معیارامو داشته باشه سن زیاد برام ملاک نیست

الان خودم با پارتنرم ۱۰ سال اختلاف داریم ولی اوکیه اخلاقمون

باور کن نشد وجود نداره، اگر نشده یعنی هنوز راهشو پیدا نکردی❤️

۱۶ سال خیلیههههه

واقعا حتما پشیمون میشی

شما به دیگران اجازه ی ابراز وجود ندادین چون عشق این آقا کورتون کرده بود مگرنه حالت تهوع نمیگرفتین از کیس مناسبتون

و نکته ی دیگه اینکه با فرض اینکه حتی شما ۱۶ ساله هم بودید اون آقا تو سنی بود که زندگیش رو جمع و جور کنه اگر اونموقع هم نکرده و بهش ارث رسیده پس معلومه آدم با مسئولیت و جربزه داری نیست

ازدواج میکردم باهاش ولی چرا انقد بد بودی باش

سنم کم بود خیلی میترسیدم از بس دوستام از کارایی که بلاهایی که دوستپسراشون سرشون اورده بودن گفته بودن من همش فکر منفی داشتم