2777
2789
عنوان

دوست بیشعور

74 بازدید | 5 پست

بچه ها دوست صمیمی من خیلی عجیبه .اوایل ارتباطمون خواهر بزرگم رفتار عجیبی باهاش داشت و نمی ذاشت باهاش برم بیرون و ...

ازش که می پرسیدم چرا میگفت این دختر جلو مامانش دختر خوبیه ولی در درون و دور از چشم مامانش یکم بدکاره.بعدا که دستش رو بشه کاسه کوزه ها سر تو میشکنه.راست هم میگفت.روز به روز دوس پسر عوض میکرد و باهاشون لاس میزد .لباسهای عجیب و ...ولی تا می رسیدیم در خونشون شالشو میکشید جلو رژ اشو پاک میکرد و...تا من خیلی شیتان تاتان دیده شم . آخرین باری که با هم رفتیم بیرون 1 ماه پیش بود.منم هی میس مینداختم هی پیام و زنگ و smsو...و هیچ جوابی نمی داد.

آخرین پیامی که بهم داد این بود که مامانم نمی ذاره به تو در ارتباط باشم. منم بلند شدم و هر چی هدیه بهم داد رو ریختم تو یه کیسه و رفتم در خونشون.

حالا مامانش اومده دم در یه عالمه داد و بیداد که تو و نگار(دوست دیگمون)نشستین زیر پای دخترم و ...

منم بهش گفتم گند کاری های دختر خرابتو ننداز گردن من. اگه حواست بهش بود که با استایل عروسی ساعت 5 صبح نره 3 شب برگرده اینجوری نمی شد.الان به حرف خواهرم رسیدم ولی بهش چیزی نگفتم که بفهمه پشیمونم. خیلی حالم بده. چیکار کنم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال اصلی اینجاست که خودتم میدونی اون چیکاره بودهبعد خودتم شبیه اون به خودت میرسیدی؟بعد اگه نه چرا ر ...

ببین معلومه اصلا خوب نخواندی .میگم من اون رفیقهای خوبی بودیم.فقط اون یکم جو گیر بود.و در ضمن من مثلا یه خط چشم و رژ داشتم ولی اون کل میکاپشو پاک میکرد تا من بد بنظر برسم

ببین معلومه اصلا خوب نخواندی .میگم من اون رفیقهای خوبی بودیم.فقط اون یکم جو گیر بود.و در ضمن من مثلا ...

هیچکدوم از اینارو ننوشتی قربونت شاید تو ذهنت که از خودت مطمئنی فکر کردی اینجا نوشتی یا ما میدونیم که خوبی

ولی در هر صورت حرف من این بود که خودت متوجه شدی دختر خوبی نیست پس تو باید این ارتباط رو قطع میکردی

الآنم بیخیالش شو

شاید خدا نجاتت داده

ی موضوع دیگه

راجب دوستت اینم میتونه باشه که چون خانوادش محدودش میکردن یا بهش گیر میدادن اونم این رفتارها رو انجام میداده

یعنی نمیخواسته آسیب برسونه یا تورو بد جلوه بده فقط از گیر دادنای خانواده میترسیده

نمیتونه به توام بگه که آرایشتو پاک کن فقط خودش این کارو میکرده

بعدشم اگه خانواده ازش چیزی میدیدن با اینکه اشتباه بوده اما مجبور میشده بندازه گردن بقیه