2777
2789
عنوان

همش شد حسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 52 پست

دادگاه نامه میده اذن پدر نمیخواد ازدواجت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه واقعا، همیشه هم نکیفهمن شما چرا انقدر حرف گوش کن بودی؟؟

بهم حس عذاب وجدان میدادن

میگفتن تو به ما بی احترامی کردی

رو حرف ما حرف بزنی گناهه میری جهنم

صلاحتو میخوایم؟ چه صلاحی ؟ میگفتن باید با کسی کع ما میگیم ازدواج کنیم؟ حالا چه کسی؟ کسی که صبح تا شب تو مسجد باشه اخلاقش و شخصیتش مهم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون خانواده ها چیزایی دیدن و میبینن که بچه ها نه میبینن نه میشنون نه درکی دارن .

نه لزوما خانواده ها همیشه تصمیماتشون عاقلانه تر و درست تر از یچه ها نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دیگه گذشت...دیگه از من گذشتولی امشب یه مبل دیدم خیلی دوست داشتم ۵۰۰ م گرون بودکسی عقد باشه میدم عکسش ...

دیگ گذشت چیه دیگه اگر پسر خوبی دیدی برو باهاش ازدواج کن فقط یکبار زندگی میکنی ها

دکمه پخش نداره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
کاش این طرز فکر یه روز عوض میشد که طرف تو این سن قدرت انتخاب دارهقدرت تشخیص دارهمن خانواده منزوی و د ...

خب خودت باید این طرز فکرو عوض میکردی ظاهرا خودتم قبول داشتی که اجازه دادی برات تصمیم بگیرن

دیگه باید با کسی ازدواج کنم که موهاش سفید باشه

تا زیر ۵۰ سال هم هنوز هستن پسرایی ک مجردن یا طلاق گرفتن زنشون فوت شده ولی آدمای خوبین

حالا باز حسرت نداری یه نفر عاشقت بوده من چی خدا ازم بدش میاد شدم چهل ..از سال هشتادتا نودمجله اشپزی جمع کردم پول دادم شد یه کمد به شوق اینکه یه روز موقع عقد درست کنم صبحونه همه رو دادم نمکی 😊 حسرت مورنگ کردن و تاپ لختی پوشیدن

از اونی که عاشقش بودی خبر داری؟منهم سنت هستم میفهممت متاهلمولی میفهمم سخت گیری بیش از حد خانواده ها ...

خیلی اومدنو رفتن

خیلی واسطه فرستادن

خیلیا گفتن تضمینش میکنیم

مسئولیت پذیره رو پا خودشه اهل کاره

ولی اینا حرف خودشونو میزدن

دیگه اونم سنش داشت میرفت بالا

خانوادش نگرانش بودن

پدرش تو بچگی ترکش میکنه

یه روز میگفتن حتما ادم بدی بوده باباش رفته حالا اون موقه اصلا کوچیک بوده بچه چه گناهی داره

یه روز میگفتن چرا کارمند نیست

یه روز میگفتن چرا ماشین مدل بالا نداره

چرا ۱۵ سال پیش دعواش شده با فلانی

خانوادم زنگ میزدن بهشون فوش میدادن داداشم تهدید به مرگشون کرده بود

اونام دیگه رفتن

بهم حس عذاب وجدان میدادنمیگفتن تو به ما بی احترامی کردیرو حرف ما حرف بزنی گناهه میری جهنمصلاحتو میخو ...

دلیل مخالفتشون با اون شخص چی بود؟

خب عزیزم خودتم خواستی حرف گوش کن باشی که عذاب وجدان میگرفتی!

حالا باز حسرت نداری یه نفر عاشقت بوده من چی خدا ازم بدش میاد شدم چهل ..از سال هشتادتا نودمجله اشپزی ...

چه فاید وقتی تموم شد و رفت

منم کلی اشپزی یاد میگرفتم بتونم غذاهای متنوعی درست کنم