2821
2789
عنوان

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😒😒😒😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
خواهش عزیزم

😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم شما ازدکتر علوی نتیجه گرفتید؟

سلام قشنگم نه منم دیگ نرفتم دیگ کلی پرسجو کردم ی دکتر خب پیدا کردم حالا قرار هست شوهرم آزمایش اسپرم بده برم پیش این دکتری ک میخام برم شوهرم اینقدر باهاش حرف تا راضی شد آزمایش بده ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام قشنگم نه منم دیگ نرفتم دیگ کلی پرسجو کردم ی دکتر خب پیدا کردم حالا قرار هست شوهرم آزمایش اسپرم ...

چه کار خوبی. یکی از دوستای منم بعداز سالها فهمید ایراد از خود شوهرشه. ولی یدفه رفت آز داد آزمایشگاهش بیخود بود جوابش اشتباه بود

بعداز چند سال دکتر یزدانی گفته برو یه آزمایشگاه خوب شوهرت دوباره آز بده. وقتی شوهرش دارو خورد سریع بچه دار شدن

شما هم حتما دکتر خوب و آزمایشگاه خوب برید

منم مشکل تنبلی تخمدان و کیست دارم

چه کار خوبی. یکی از دوستای منم بعداز سالها فهمید ایراد از خود شوهرشه. ولی یدفه رفت آز داد آزمایشگاهش ...

ای جانم 😍😍😍😍

چشم عزیزم حتمان میرم برای کیست تنبلی تخمدان برو فکوری میگن کارش خبع اما تنبلی به تغذیه هم ربط داره انشالله که خب بشی عزیزم ❤️

ای جانم 😍😍😍😍چشم عزیزم حتمان میرم برای کیست تنبلی تخمدان برو فکوری میگن کارش خبع اما تنبلی به تغذ ...

نمیتونم عزیزم چون دکترا قرص میدن من نمیتونم قرص بخورم. پیش یه ماما میرم با گوش درمانی کیست رو درمان میکنه. ان شاالله دوتامون بزودی نتیجه بگیریم. من یه بچه دارم یکی دیگه میخام

نمیتونم عزیزم چون دکترا قرص میدن من نمیتونم قرص بخورم. پیش یه ماما میرم با گوش درمانی کیست رو درمان ...

الهی فدات بشم انشالله خدا نگهدار کوچولوت باشه و دامنت هم هر چه زودتر سبز بشه عزیزم ❤️❤️😍

قربونت عزیزم. ان شاالله با همدیگه💋❤️💋

فدای تو عزیزم 😍🌹🌹🌹

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز