2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

343 بازدید | 44 پست

سلام

دوستان من ی سال و نیمه ازدواج کردم و الان یه بچه ۷ ماهه دارم از وقتی ازدواج کردم پیش شوهرم کار کردم و میخواستم واسه فوق بخونم بخاطر مغازه و بچه نشد کنکور بدم

دوماهه دو تا مغازه زدیم من علاوه بر کار های خونه بچه داری و...تو مغازه باید آشپزی کنم مغازه مرتب کنم جنس بفروشم و....

تهش هم شوهرم میگه مگه چیکار کردی

دیروز تصادف کردم مقصر اون ماشینی که بهم زده بوده حالا از دیروز همش طرف اون زن رو میگیره که اره تو مقصری و خدا خیر اون زن بده که فرمون رو چرخونده و...

حالا هم منو از اکانت های مغازه خارج کرده که دسترسی نداشته باشم

بعد از ظهری مغازه بودم زنگش زدم که بیا در مغازه ببند من باید برم گفته نمیخاد تو برو چند بار زنگش زدم پیامش دادم آخرش گفت در طویله ببند و تو فقط برو منم جا گذاشتم اومدم خونه بابام

شما جا من بودین چیکار میکردین

خواهر مننن چخبرته یکم بمونید زندگی کنید ببینید شوهرتون اونی هست ک باید باشه یا نه ، سردی و گرمی رو یکم بچشید بعد بچه بیارید بدبختش کنید . تایم ازدواجت با تایم بچه دار شدنت نمیخونه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر مننن چخبرته یکم بمونید زندگی کنید ببینید شوهرتون اونی هست ک باید باشه یا نه ، سردی و گرمی رو ی ...

من شوهرم ده سال بزرگ تر منه از همون اول هی حرف بچه میزد ک اره سنم داره زیاد میشه و...

من قبل و بعد زندگیتو نمیدونم واقعا نمیدونم چی بگم

از چه لحاظ

کلا مشکلات مالی زیادی داشتیم و چالش های زیاد کنارش بودم ولی اینکه حالا هیچ کدوم از کار های منو نمیبینه اذیتم میکنه

خواهر مننن چخبرته یکم بمونید زندگی کنید ببینید شوهرتون اونی هست ک باید باشه یا نه ، سردی و گرمی رو ی ...

یکسال و نیم میشه ۱۸ ماه

۹ ماه بارداری

بچه ۷ ماهه

میشه ۱۶ ماه

دو ماهم زیاد میاد

چشه مگه😄

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

فقط همینو بگم که متأسفم واسه شعور شوهرت!!!

بنظر من بشین تو خونه بچه رو بزرگ کن به خودت برس استراحت کن. سگ محلش کن تا آدم بشه

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

تا رفتی حامله شدی؟مگه چند نفری؟ مشخصخ خودت خودت رو از چشم انداختی شدی ربات

بیخیال مغازه و اشپزی بشین خونه ات بجه رو بزرگ کن ک کنارش فوق بخون ک برا خودت زندگی کن و ب فکر خودت باش

همبن نرد فردا میگه هری برل کی داری این همه میدویی کجا میخایی برسی

❤️آذربایجانیم❤️

یکسال و نیم میشه ۱۸ ماه۹ ماه بارداریبچه ۷ ماههمیشه ۱۶ ماهدو ماهم زیاد میادچشه مگه😄

الان بچه که پیش خودمه خودم نمیدونم چیکار کنم

اینجور هم که اون داره رفتار میکنه دست پیش گرفته و طلبکاره

تا رفتی حامله شدی؟مگه چند نفری؟ مشخصخ خودت خودت رو از چشم انداختی شدی رباتبیخیال مغازه و اشپزی بشین ...

باورتون نمیشه با چه بدبختی تو مغازه بدون تجهیزات آشپزی میکنم تهش هم اکثر وقتا یه عیبی در میاره و مسخره میکنه

الان بچه که پیش خودمه خودم نمیدونم چیکار کنماینجور هم که اون داره رفتار میکنه دست پیش گرفته و طلبکار ...

دردش چیه

دوستت نداره

مشکلات دارید

کلا زبونش تلخه؟

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁