2777
2789

من به خاطر خونریزی های شدید پریودم به پیشنهاد چند پزشک زنان آیودی میرنا گذاشتم.

از وقتی که گذاشتم به شدت دچار ضعف و بی حالی و خستگی شدید شدم و در ماه های اول هم همش لکه بینی و خونریزی داشتم خلاصه بعد هشت و نیم ماه تصمیم گرفتم خارجش کنم و بعد خارج کردنش احساس ضعف و خستگیم از بین رفت ولی دچار خونریزی بسسسسیار شدید و دفع لخته های فراوان شدم که بعد چهارده روز خونریزی ها همچنان ادامه داشت و مجبور شدم کورتاژ کنم و متوجه شدم که دچار پولیپ رحم شدم که قبل از میرنا در سونوگرافی وجود نداشت. الان با وجود اینکه ده روز از کورتاژم میگذره همچنان خونریزی دارم. امروز خانم دکتری میگفتند که یکی از هم دوره هاشون هم دقیقا بعد خارج کردن میرنا دچار خونریزی بسیار شدید شدند و مجبور به هیسترکتومی شدندمیگفتند که میرنا مثل شمشیر دولبه است و ممکنه شرایط رو بدتر کنه. خلاصه من چون دیگه قصد بارداری ندارم اگر هم بخوام هیسترکتومی کنم خیلی مهم نیست ولی اگر شما قصد بارداری در آینده دارید به هیچ عنوان استفاده از میرنا رو به شما پیشنهاد نمیکنم.

من به خاطر خونریزی های شدید پریودم به پیشنهاد چند پزشک زنان آیودی میرنا گذاشتم.از وقتی که گذاشتم به ...

سلام عزیزم،چقدر بد،من چند هفته هست بعد لاپراسکوپی پیشرفته دکتر برام میرنا گذاشت هم زمان با لاپراسکوپی

درد و انقباض واژن و رحم دارم کمی بی حالی و تهوع و واقعا همش میگم کاش راه دیگه ای داشت جز میرنا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم،چقدر بد،من چند هفته هست بعد لاپراسکوپی پیشرفته دکتر برام میرنا گذاشت هم زمان با لاپراسکوپ ...

منم مثل شما بعد از عمل دکتر برام آیودی میرنا گذاشت الان ۴ روز گذشته خونریزی دارم برای شما هم اینطور بود؟

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
منم مثل شما بعد از عمل دکتر برام آیودی میرنا گذاشت الان ۴ روز گذشته خونریزی دارم برای شما هم اینطور ...

بله عزیزم،خون ریزی در حد لکه بینی بین 3تا 6ماه جز یکی از عوارض های میرناست

امیدوارم زود قطع بشه

بله عزیزم،خون ریزی در حد لکه بینی بین 3تا 6ماه جز یکی از عوارض های میرناستامیدوارم زود قطع بشه

ممنون ک جواب دادی عزیزم؛عزیزم وزنت زیاد نشد؟

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
ممنون ک جواب دادی عزیزم؛عزیزم وزنت زیاد نشد؟

فعلا که یک ماه و نیم گذشته خیلی مشهود نیست اضافه وزن

البته من درگیر دردهای بعد جراحیم و میرنا هستم هنوز و شرایط پایداری ندارم تا دقیق متوجه اضافه وزن بشم