2777
2789
عنوان

دوست داشتنی

206 بازدید | 48 پست

خیلی ناراحتم

خانوادم منو برای خودم نمیخوان

برای چیزی که به دست میارم میخوان

یعنی اگه نباشه دل به خواهشون نیستم

دارم دق میکنم

کاش قیافم بد بود اینجوری لااقل فکر میکردم بخاطر قیافمه و دیگه انقدر حس گند نداشتم

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

ایا فکرکردی خانواده ما . مارابابت خودخودمان میخان؟

هرکسی ازخواستن هدفی دارد

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چیت

پرستیژ تحصیلی و چیزایی که بعدش میاد

یه روز میگم بیا سختی های زندگی رو فراموش کنیم و بهش به چشم یه فرصت نگاه کنیم. دوباره فردا میشه و میگم نع ، زندگی تخمیه این حرفا چیهههه

ایا فکرکردی خانواده ما . مارابابت خودخودمان میخان؟هرکسی ازخواستن هدفی دارد

یعنی خانواده شما هم

شما رو برای خودتون نمیخوان و اگه معمولی باشین قبول تون ندارن؟؟

چه اینده نگرن پس

دارم پاره میشم

😭😑

یعنی خانواده شما هم شما رو برای خودتون نمیخوان و اگه معمولی باشین قبول تون ندارن؟؟

اره این برامن دردناکه ولی عادی شده مثلا نگاه کن خانواده هاهرکدوم یجورن یکی واسه تحصیلات. مدرک . یکی شغل و درامد . خونواده شوهر واسه بچه اوردن و کارکردن

حتی هیچکدوم اینام نباشه فوقش تصور کن بی اونکه هیچ کاری کنی کسی میخادت؟

چیز عادی ایه ولی درسته تلخه

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

اره این برامن دردناکه ولی عادی شده مثلا نگاه کن خانواده هاهرکدوم یجورن یکی واسه تحصیلات. مدرک . یکی ...

بله برام خیلی دردناکه همه اینجوری ان

الان که درس دارم

فردا قطعا بحث درامد رو میکشن وسط

دو فردای دیگه ازدواج خوب

نه واقعا کسی تو محیط های تحصیلی و اجتماعی بدون اینکه جایگاهی داشته باشم نمیخوادم 😭😭

حتی پدر مادرم

مامانمم بارها گفته زیباییت به درد نمیخوره باید حتما مثل ما بشی 😭😑

اره این برامن دردناکه ولی عادی شده مثلا نگاه کن خانواده هاهرکدوم یجورن یکی واسه تحصیلات. مدرک . یکی ...

سر همین قضیه

رفتارم باهاشون خیلی بد شده

حس انزجار میگیرم ازشون😭😭

بعد میبینم تو جامعه هم همینه

به نظرتون من حق دارم عصبانی باشم یا نه