2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه😐

29 بازدید | 6 پست

من معلمم بعد تو مدرسه یا اداره اینا خیلی مورد برام پیدا میسه مثلا مدیره میگفت پسر خواهرم شرایطش اینجوریه قصد ازدواج داری؟تورو معرفی کنم؟ منم میگم حالا آشنا بشیم کلا اوکی میدم برا آشنایی بیشتر بعد هیچ خبریشون دیگه نمیشه🤔😐 بااینکه خوشگل و تحصیل کرده ام خانوادمم خوبن کار اشتباهی هم تو گذشته ام نگردم نمیدونم چرا همچین میشه😑

دیگه دارم باور میکنم طلسم شدم😑

درخواست نده نر حرومزاده

شاید چون همون اول قبول میکنید آشنایی رو اینجوری میشه شایدم توی اون محل کار کسی هس باهاتون دشمنی داره رای طرف شمارو میزنه

همین مجازات تورابس؛که من دیگر تورا آن طور که میدیدم نمی بینم...

شاید چون همون اول قبول میکنید آشنایی رو اینجوری میشه شایدم توی اون محل کار کسی هس باهاتون دشمنی داره ...

وا خوب چی بگم میگه قصد ازدواج داری قبول میکنی بیان خواستگاریت بگم نه😐 خوب همونجا تموم میشه دیگه😑😑😑😑

درخواست نده نر حرومزاده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید چون همون اول قبول میکنید آشنایی رو اینجوری میشه شایدم توی اون محل کار کسی هس باهاتون دشمنی داره ...

دختر ۱۴ سالم مگه ناز کنم یعنی اول بگم نه بعد بگم آره چجوری میشه🤣🤣🤣🤣

درخواست نده نر حرومزاده

دختر ۱۴ سالم مگه ناز کنم یعنی اول بگم نه بعد بگم آره چجوری میشه🤣🤣🤣🤣

اها خب حواسم نبود با خانواده زندگی میکنین؟ بگین با اونا در میون بزارین بعد میگیم بهشون

اها خب حواسم نبود با خانواده زندگی میکنین؟ بگین با اونا در میون بزارین بعد میگیم بهشون

آره

تقریبا همینو میگم ولی هیچی نمیدونم واقعا دلیلش چیه😪

درخواست نده نر حرومزاده

آره تقریبا همینو میگم ولی هیچی نمیدونم واقعا دلیلش چیه😪

حتما یکی توی اون محل کار بدتونو میگه یا حتما قسمت جای بهتریه عزیزم ایرادی نداره نگران نباش بهترین نصیبت میشه