2777
2789
عنوان

پیشنهاد حقوق 🙄

162 بازدید | 20 پست

یکی از دغدغه های وحشتناک من برای کار کردن موقعی هست که کارفرما میگه: حقوق پیشنهادی خودت چیه؟
میدونم بستگی به کاری که قرار بکنم داره ولی واقعا هیچ ایده ای ندارم که الان حداقل حقوقی که یک جوانی مثل من باید بگیره چقدر باشه
اینطوری بگم کارش گیم نت هست، قرار هم حساب و کتاب هارو انجام بدم، هم تمیزکاری گیم نت و چیدن خوراکی ها توی شلف.
از بعضیا که میپرسم میگن اصلا زیر 15 میلیون کار کردن منطقی نیست ولی متاسفانه دیدم که بعضی از دوستام به حقوق 5 میلیون هم راضی شدن فقط نمیدونم
دانشجو ام دلم میخواد سر یه کار برم ولی این وضع حقوقا نمیفهمم چیکار کنم
بنظرتون چه کاری دیگه برم که در حد تمیزکاری و فروشندگی باشه؟ مثل فروشگاه ها

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم بگم ولی یه شهر کوچیک داخل خراسان جنوبی

از چن نفر که شاغلن بپرس چون شهرای مختلف خیلی با هم فرق داره. حتی یه جا ممکنه ۲ برابر باشه. تاحالا نیومدم اونورا و تصوری ازش ندارم. ولی ۵ تومن هم خیلی کمه. زیر ۱۰ نری.

بعد هم بگو نظر خودتون چیه؟

بهشون بگو شما قیمتی که در نظر دارید بگید من بهتون اطلاع میدم.

و چن تا مغازه بپرس به شاگرد مغازه چن میدن دستت بیاد. آگهی های شهرتون رو هم ببین حقوق رو چند زدن.

مثلا تهران فکر کنم بین ۱۵ تا ۲۰ تومن بگیرن واسه این کاری که گفتی. یکی از شهرای خراسان رو نمیدونم.

از چن نفر که شاغلن بپرس چون شهرای مختلف خیلی با هم فرق داره. حتی یه جا ممکنه ۲ برابر باشه. تاحالا نی ...

اینجا 10 تومن بنظر خودم حداقل ترین حقوقیه که میتونه یه نفر بگیره چون با یکی صحبت میکردم اصلا زیر 15 تومن راه نمیومد
فعلا علاقم به همین گیم نته هست چون بهش خیلی علاقه دارم اگر بشه که عالیه و با محیطش سازگارم
فردا صبح میخوام دوباره برم پیششون باهاشون صحبت کنم ببینم چی میشه

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

چند ساعت کار؟

فعلا بهشون گفته بودم که شیفت صبح میخوام بیام مثلا 8 ساعت اینا، شاید بعدا بیشترم بشه

اینجا 10 تومن بنظر خودم حداقل ترین حقوقیه که میتونه یه نفر بگیره چون با یکی صحبت میکردم اصلا زیر 15 ...

پس بهشون بگو "من ۱۵ تا ۲۰ تومن در نظرمه ؛ ولی انعطاف هم نشون میدم. شما چقدر در نظر دارین؟ ". اول چن بار بپرس نظر خودشون چیه. اگه دیدی کم گفتن این رو بگو. از اول شما نگو، ممکنه خودشون بخوان بیشتر بگن.

و به اونا یه جوری وانمود نکن که فقط به خاطر علاقه میری. ممکنه بگن برا علاقت اومدی و پولت رو کم بدن. بگو هدفت پوله ولی علاقه هم داری.

پس بهشون بگو "من ۱۵ تا ۲۰ تومن در نظرمه ؛ ولی انعطاف هم نشون میدم. شما چقدر در نظر دارین؟ ". اول چن ...

متاسفانه انتظارم خیلی پایین بود حقیقتش بهشون عدد خیلی پایینی گفتم (5 میلیون به بالا بهشون گفتم) چون هیچ تجربه ای نداشتم نمیدونستم
اما امیدوارم که بتونم نظرشونو عوض کنم، بهشون بگم که بیشتر دربارش فکر کردم نسبت به کاری که میکنم باید بیشتر بگیرم

متاسفانه انتظارم خیلی پایین بود حقیقتش بهشون عدد خیلی پایینی گفتم (5 میلیون به بالا بهشون گفتم) چون ...

ببین واقعا برو از چن جا تو شهر تون بپرس.

و با توجه به قیمتهایی که گرفتی، قبل از اینکه بری اونجا، واسه خودت یه کفی بذار مثلا بگو اگه کمتر از ۱۴ بود نمیرم.

و واقعا نرو.

یه کاری هم بکن. فردا اسنپ رفت و برگشت رو حساب کن. ببین اگه هر روز با اسنپ بری و بیای و یه وعده ناهار معمولی هم اونجا سفارش بدی پولش چند میشه، این مبلغ رو در ۲ ضرب کن، و جایی که حقوقش از این مقدار کمتره نرو. مثلا اگه اینا پولش میشه ۵ تومن، شما جایی که زیر ده تومنه نرو.

و خیلی مانور نده قبلا چی گفتی. بگو کمتر از فلان قیمت نمی صرفه واسم بیام. و جزئیاتش رو توضیح نده.

ببین واقعا برو از چن جا تو شهر تون بپرس.و با توجه به قیمتهایی که گرفتی، قبل از اینکه بری اونجا، واسه ...

فردا دوباره میرم پیششون و سعی میکنم حرف آخرشونو بشنوم و منم حرفمو میزنم
بازم مرسی که کمکم کردید یکم دیدگاهم بازتر بشه نسبت به این قضیه icon

اگه گفتن قبلا کم گفتی، بگو حساب کردم فقط کرایه اسنپم ماهی ۵ تومن میشه...... مثلا

اره چون خودم قرار خیلی بهشون تاکید کنم که الان هیچکس با 5 تومن نمیتونه کاری بکنه