2777
2789
عنوان

پفک

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 21 پست
دیگ پفک نداری دوباره سرخ کنی؟

ن والا عین خوشحالا مشت مشت ریختم جزغاله تحویل گرفتم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
ن والا عین خوشحالا مشت مشت ریختم جزغاله تحویل گرفتم

😂😂😂 چطوری سوزوندی اخه😂😂😂😂 نباید روغنت زیادی داغ میشد و نباید زیر گاز خیلی حرارت بالا میبود

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 چطوری سوزوندی اخه😂😂😂😂 نباید روغنت زیادی داغ میشد و نباید زیر گاز خیلی حرارت بالا میبود

جفتشم بود خواهر

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
جفتشم بود خواهر

😂😂😂😂😂 فدای سرت، شده دیگه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

با این لینک تو جمع ۹۰ هزار نفری جارچی ثبت نام کن و ۱۰۰۰ تومان اعتبار بگیر .

با جارچی میتونی خیلی راحت با مشاهده تبلیغ های شرکتی، کسب درآمد کنی (تبلیغ ببین ، پول بگیر) 😉👇‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌

https://telegram.me/tlgrm_ads_bot?start=97142704