2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند تومن بود و چن روز طول کشید من الان زده در یک قدمی وام دو روزه اینو زده خیلی نیاز دارم واسه رهن خ ...

اگه وام اول تسویه کرده باشین میده

من راستش انقد پیام پشتیبانی دادم فکر کنم روانی شون کردم🤦♀️ تا برام فعال شد

شما هم تند تند به پشتیبانی پیام بدین

۲۳ تیر واسم واریز شد

وام چقد میده با چند درصد؟

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

میگم اخه چرا همه بلوبانک میزنن😅

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

اگه وام اول تسویه کرده باشین میده من راستش انقد پیام پشتیبانی دادم فکر کنم روانی شون کردم🤦♀️ تا برا ...

من پارسال برج ۸ریختن وام دهی تومنی ۱۲ تسویه کردم وام نقدی ۴۰تومن فعال شده و وام به جا ۴۵باضامن ولی هردو هنوز نریختن برام وام به جا که حذف شد برام..شش ماهه قراره وام ۴۰تومنی بریزند...

بلو داری ؟بستگی به پولی که میزاری تو حساب داره

نه ندارم کنجکاو شدم بذونم چه شکلیه شرایطش