سلام وقت بخیر
همه نمراتم بیسته اما در مورد ورزش:
ببینید معلم ورزش ما کلا آدم غیر استانداردیه تستایی که میگیره و ....
مثلا یک نمونه خیلی کوچکش اینه که در حیاط به ما میگفت بدویید و وسط دوییدن یکهو میگفت بشینید
برای ترم اول ازمون آزمون ورزش گرفت با همراه ده صفحه پر که حتی ازش خواهش کردیم که پرینت بگیریم اما میگفت با پرینت نمره نمیگیرید
همونطور که میدونید قد و وزن در تستای ورزش تأثیر داره اما ایشون انگار متوجه این موضوع نیستند
و با یک عالمه اتفاقات بد دیگه امسال به همه 18 داد و به تعداد انگشتان دست شاید کمتر نمره بیست داد حتی دوست من رتبه دوم تکواندو استانی رو آورد ولی نمره شد 18 با وجود تمام تلاشی که برای 20 کردیم
مدیر مدرسه هم در جریان هستند و خودشون هم متوجه هستند که اینشکلیه قرار شد از آموزش پرورش بخوان که سیدا رو باز کنه تا نمرات رو مدیر مدرسه تغییر بده و به ماهم گفتند که درست میشه و امید قوی دادند.
بعدش هم که دیگه جنگ شد و مشخص نشد که دارند چکار می کنند.
دیروز رفتم کارنامه ام رو گرفتم و میبینم درست نکردند و گفتند اون موقع رفته بوده وزارتخانه بخاطر همین درست نمیشد اگه دست آموزش پرورش بود میشد درستش کنیم.
و حالا معدل بیست من که اینشکلی شده
با آموزش پرورش هم تماس گرفتم انگاری میخوان از سر خودشون باز کنند و انگار نه انگار
*میخواستم ببینم شما راه حلی دارید؟
من امسال برای معدل بیست خیلی تلاش کردم واقعا نمیدونم چکار باید کرد
الان معدلم 19.95
و حتی یادمه بعد از اعتراض دانش آموزا کارشناس اداره هم اومد مدرسمون و یادداشت کرد
نمیدونم چی بگم