2777
2789
عنوان

معدل کارنامه

57 بازدید | 8 پست

سلام وقت بخیر

همه نمراتم بیسته اما در مورد ورزش:

ببینید معلم ورزش ما کلا آدم غیر استانداردیه تستایی که میگیره و ....

مثلا یک نمونه خیلی کوچکش اینه که در حیاط به ما میگفت بدویید و وسط دوییدن یکهو میگفت بشینید

برای ترم اول ازمون آزمون ورزش گرفت با همراه ده صفحه پر که حتی ازش خواهش کردیم که پرینت بگیریم اما میگفت با پرینت نمره نمیگیرید

همونطور که میدونید قد و وزن در تستای ورزش تأثیر داره اما ایشون انگار متوجه این موضوع نیستند

و با یک عالمه اتفاقات بد دیگه امسال به همه 18 داد و به تعداد انگشتان دست شاید کمتر نمره بیست داد حتی دوست من رتبه دوم تکواندو استانی رو آورد ولی نمره شد 18 با وجود تمام تلاشی که برای 20 کردیم

مدیر مدرسه هم در جریان هستند و خودشون هم متوجه هستند که اینشکلیه قرار شد از آموزش پرورش بخوان که سیدا رو باز کنه تا نمرات رو مدیر مدرسه تغییر بده و به ماهم گفتند که درست میشه و امید قوی دادند.

بعدش هم که دیگه جنگ شد و مشخص نشد که دارند چکار می کنند.

دیروز رفتم کارنامه ام رو گرفتم و میبینم درست نکردند و گفتند اون موقع رفته بوده وزارتخانه بخاطر همین درست نمیشد اگه دست آموزش پرورش بود میشد درستش کنیم.

و حالا معدل بیست من که اینشکلی شده

با آموزش پرورش هم تماس گرفتم انگاری میخوان از سر خودشون باز کنند و انگار نه انگار

*میخواستم ببینم شما راه حلی دارید؟

من امسال برای معدل بیست خیلی تلاش کردم واقعا نمیدونم چکار باید کرد

الان معدلم 19.95

و حتی یادمه بعد از اعتراض دانش آموزا کارشناس اداره هم اومد مدرسمون و یادداشت کرد

نمیدونم چی بگم

امان از این معلما

منی که دارم قرآن حفظ میکنم وعربی هم همیشه بسته

پارسال تنها من مستمرمو بیست شدم با برگم

معلم امسالمون مستمرمو به من داه بود سیزده نه به من به همه کم داده بود فقط سه نفر بیست داد

هر چی اعتراف کردیم من نمره تو کلاس کامل فایده نداشت به همه کم داده فقط به خود. شیرینا بیست داده بود

ولی خداروشکر برای ترم دوم باهامان درست تا کرد ومعدل ترم اول بخاط این مستمر کم شد

ولی ترم دوم بیست شد معدلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس چندمی؟ به این بی عدالتی ها عادت میکنی. هیچکی پیگیری نمیکنه مگه اینکه خود معلم ورزش بخواد.

من این الان درباره کارنامه هشتممه

سال تحصیلی جدید میرم نهم

آخه یعنی واقعا این ها جایگاه معلم بودن ندارن

معلمه میانساله نه دلم میخواد بهش پیام بدم دیگه نه فکر کنم اونقدر سواد داشته باشه که پاشه بره آموزش پرورش چون یقه ش و میگیرن دیگه میگن داشتی چکار میکردی که غلطی نمره دادی

اگه هم بتونه و کاری از دستش بر بیاد نمیدونم از ما چی میخواد انجام نمیده

مدیر هم براش بد شد دیگه معلمه اول مدرسه رو آورد پایین

نمیدونم چطور میشه تو کتابای درسی از عدالت گفته بشه بعد کارمند آموزش پرورش که پول میگیره سر همین چیزا ذره ای اهمیت نده

امان از این معلمامنی که دارم قرآن حفظ میکنم وعربی هم همیشه بستهپارسال تنها من مستمرمو بیست شدم با بر ...

نمیدونم چگونه واقعا

چی باید بهشون گفت

ناکامی های تمام عمرشون و سر ما خالی میکنن

من این الان درباره کارنامه هشتممهسال تحصیلی جدید میرم نهمآخه یعنی واقعا این ها جایگاه معلم بودن ندار ...

آخه حتی آموزش پرورش هم نمیره بهش بگه چه غلطی کردی. تنها دلیلی که دلم هیچوقت نمیخواست معلم بشم همین بود چون پره از بی عدالتی. خودم دانشجوام یه درسیو نمره هاشو زدن رو برد و من نمره مو دیدم که از 15 نمره 12 شدم. وایییی منو با 6 انداخت چون میگفت سر کلاس من انگیزه نداشتی و من اینجوری از زندگیم عقب افتادم و هیچکی هم برام کاری نکرد با اینکه نمرم رو برد دانشگاه زده شده بود 12 از 15 نمره. برای همین میگم از این به بعد از این بی عدالتی ها زیاد میبینی عادت کن

واقعا من ناامید شدم دیگه از این

ولی دلم میخواد معلمه بخاطر اینکاراش حداقل یه جریمه ش کنن

بعد امروز رفتم تو مای مدیو شکایت ثبت کنم سایتشون خرابه😐

این وقت و انرژی که از من گرفت و واقعا نمیدونم چی میتونه جبران کنه

متاسفم متاسف

آخه حتی آموزش پرورش هم نمیره بهش بگه چه غلطی کردی. تنها دلیلی که دلم هیچوقت نمیخواست معلم بشم همین ب ...

دقیقا آدم از همینجاها دلش میسوزه

امیدوارم خدا ریشه تموم معلما و استادای عقده ای رو از زمین برداره

امیدوارم نسل های جدید همچین آدم های رو منقرض کنن