2777
2789
عنوان

میکرو ابرو😢😭

62 بازدید | 18 پست

ابروهام و میکرو کردم امروز41روز میشه یکی از ابروهام و دمش و بلند کرده یکیش کوتاه ولی اونکه کوتاه تره خیلی مدل قشنگتری داره بنظرتون راهی هست اون بلنده رو مثل کوتاهه کنه؟🥹💔

هنوز ترمیم نرفتم منتظرم نوبت بده برم

پیامم لایک کن سرم شلوغه بعد بیام جوابت بدم

مرسی عزیزم

اونکه بلندتره خیلی رو به پایین شده اصلا دوسش ندارم😢

ولی کوتاهه یکم رو به بالاست قشنگه امیدوارم بشه درستش کرد😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه اختلاف کم باشه، با طراحی و ترمیم کاری میکنه کمتر به چشم بیاد.

اگه دمش واقعاً زیادی بلند باشه، ممکنه اون قسمت رو بعداً با ریموو جزئی یا رنگ اصلاح کنه.

سلام من ژینـام..❤پروف خودمم

مرسی عزیزماونکه بلندتره خیلی رو به پایین شده اصلا دوسش ندارم😢ولی کوتاهه یکم رو به بالاست قشنگه امید ...

نگران نباش عزیزم 🥹🤍 هنوز ترمیم نرفتی، پس احتمال اصلاح هست. فقط به پیگمنترت بگو فرم ابروی کوتاهتر رو بیشتر دوست داری و میخوای اون یکی تا جایی که میشه شبیه همون بشه.

اگه اختلاف کم باشه، با طراحی و ترمیم کاری میکنه کمتر به چشم بیاد.اگه دمش واقعاً زیادی بلند باشه، ممک ...

دمش زیاد بلندنیس فقط خیلی روبه پایین کرده لعنتی

یعنی خودش میتونه اون قسمت و ریموو کنه؟

نگران نباش عزیزم 🥹🤍 هنوز ترمیم نرفتی، پس احتمال اصلاح هست. فقط به پیگمنترت بگو فرم ابروی کوتاهتر ر ...

خیلی ممنون عشقم مرسی که بهم اپیدواری دادی امیدوارم بشه درستش کردد🥹

حتما میکرو کار خیلی حرفه ای نبوده

مامان من یک ماه پیش میکرو کرده خیلی قشنگ شده فردا هم نوبت ترمیمشه

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

دمش زیاد بلندنیس فقط خیلی روبه پایین کرده لعنتی یعنی خودش میتونه اون قسمت و ریموو کنه؟

آخ آخ، پس مشکل بیشتر زاویه دمشه نه بلندیش

آره، اگه پیگمنتر ریموو بلد باشه و تشخیص بده لازمه، میتونه همون قسمت کوچیک دم رو به صورت موضعی ریموو کنهبعد از اینکه کمرنگتر شد فرم درستتر رو برات طراحی کنه

فقط خودت ازش بخواه قبل از شروع ترمیم یه طراحی جدید بکشه و بگو دم این یکی خیلی افتاده میخوام مثل اون یکی یکم رو به بالا باشه

آخ آخ، پس مشکل بیشتر زاویه دمشه نه بلندیشآره، اگه پیگمنتر ریموو بلد باشه و تشخیص بده لازمه، میتونه ه ...

ببین عزیزم مدلش اینه البته اینجا یک هفته بعدازمیکروبود رنگش تیره است

واینکه توعکس زیاد مشخص نیس ولی دقت کنی پیبینی ک روبه پایینه

حالا میشه درمورد کارش نظربدی؟واینکه بهم بگی مدلش چطوره خوب زده؟😢

ببین عزیزم مدلش اینه البته اینجا یک هفته بعدازمیکروبود رنگش تیره استواینکه توعکس زیاد مشخص نیس ولی د ...

ببین دم ابروت یکم حالت نزولی داره

زیاد شدید نیست بخاطر این چشم یکم افتاده تره

و زیاد بولد پر شده یکم فانتزیه تا طبیعی

ابتدای ابرویکم مکعبی و سنگین کار شده.معمولا اگه اون قسمت حالت محوتر و تارموییتر باشه، قشنگتر درمیاد

ابتدای ابرو رو سبک تر و تار مویی کنه واسه ترمیم

این عکس مال یه هفته بعد از میکروعه، واسه همین هنوز رنگش تیرهست بعد که رنگش باز بشه و ترمیمش انجام بشه، معمولا فرمش طبیعیتر میشه و اون ایرادی که توی دم ابرو هست هم خیلی کمتر معلوم میشه

اگع موقع ترمیم ی ذرع لیفت ترش کنی و دمشو کمتر بیاری

پایین فکر کنم بهتر شه

ببین دم ابروت یکم حالت نزولی دارهزیاد شدید نیست بخاطر این چشم یکم افتاده ترهو زیاد بولد پر شده یکم ف ...

ممنون عزیزم ک کمکم کردی منتظرم نوبت بده برم بهش بگم مرسی عطیزم