2777
2789
عنوان

کمر درد شدید

27 بازدید | 6 پست

کمردرد شدید از فشار اومدن بهش یا چیز سنگین بلند میکنم یا حتی دو دقیقه یه بچه رو بغل کنم در حال مرگ میشم کسی بوده اینجوری بعد خوب شده باشه من واقعا خسته شدم هنوز نه بچه ای نه سنی دارم..پیر بشم چی میشم کاش بمیرم کسی اگه خوب شده یا درمان بهم بگه واقعا پنج دقیقه نمیتونم وایسم ظرف بشورم سریع خسته میشم باید بشینم 🥺

آقایون پست فطرت حروم زاده درخواست دوستی ندید.. واقعا خیلی حروم زاده اید اونایی که درخواست میدین کورین من متاهلم احمقای بی پدرمادر

برو دکتر

دوست منم بعد بارداری کمر داد داشت رفت ارتوپد یا مغز و اعصاب دکتر گفته بود دیسک نیست و گفت خیلی درد داشتی شیاف دیکلوفناک بذار البته زیادشم خیلی ضرر داره ها به نظرم برو دکتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کمر دردم با یوگا بهتر شد

جدی بخدا خستم نمیدونم میگم شاید از عفونت

آقایون پست فطرت حروم زاده درخواست دوستی ندید.. واقعا خیلی حروم زاده اید اونایی که درخواست میدین کورین من متاهلم احمقای بی پدرمادر

برو دکتر دوست منم بعد بارداری کمر داد داشت رفت ارتوپد یا مغز و اعصاب دکتر گفته بود دیسک نیست و گفت خ ...

عزیزم من تقریبا دو سال پیش رفتم دکتر ام ار ای دادم گفت چیزی نیس ولی زده بود اسکلیوز و بالجینگ دیسک بین مهره.. فیزیوتراپی هم رفتم ولی خوب نشدم که نشدم بخدا موندم .. اون ارتوپد بود مگه به گفته شما برم مغز و اعصاب

خودت یه ذره علائمت رو چک کن مثلا چه مواقعی بیشتره ببین به مشکلای زنان ربط داره مثلا زمان تخمک گذاری ...

آره فکر کنم از اونم باشه مشکوک به آندومتریوز بودم ولی موندم تا دکتر خوب پیدا کنم دکترم به درد نمیخورد قرص وروژست داد ترسیدم پریودیام بهم بریزه نخوردم دیگه موندم چکنم