2777
2789
عنوان

بیاین خواهشا

49 بازدید | 12 پست

پارتنرم حدود یکماهه باهام سرد شده چیکار کنم ی ماهه کارم شده التماسو گریه😭😭😭😭😭

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

گور باباش

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

[QUOTE=416489813]برا من به خاطر یه دلیل کاملا قانع کننده رفتارش اینطور شده بود (یعنی از روی هوسش نبود و واقعا یه مشکل ...[/QUOTE

پس دوست داشتن چی میشه

عروسک دستش شدی ، به هیچ جا حسابت نکرده ، از تو خوشگل تر زیاده. هر گلی براش یک بویی داره.

ارهههه من زشتم حق داره😭😭😭😭

[QUOTE=416489813]برا من به خاطر یه دلیل کاملا قانع کننده رفتارش اینطور شده بود (یعنی از روی هوسش نبو ...

دوسش داشتم خیلی هم زیاد ولی اذیت بودم

اما اینم بگم گفتم به خاطر یه شرایطی جدا شدیم که احتمال برگشتمون بالاست برا همینه که آرومم

وگرنه دیوونه میشدم

دوسش داشتم خیلی هم زیاد ولی اذیت بودماما اینم بگم گفتم به خاطر یه شرایطی جدا شدیم که احتمال برگشتمون ...

اخه من بی دلیل شزد شده هرچی میگم چیشده میگه هیچی تو زیادی حساسی زنگاش کم شده در حد احوال پرسی پیام نمیده همش دعوامونه گوشی رومن ساعتها خاموش میکنه اصلا کلا نمیدونم چیکار کنم دلیلشم نمیگه محبت دیگه ب من نمیکنه اصلا عصابم داغون شده

نمیتونم چهارماهه باهاشپ اوایل خیلی خب بود خیلی دوسش دارم خبلی

اهل کجایی

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،