2777
2789
عنوان

یازدهما

88 بازدید | 19 پست

بچه ها شما کتاباتونو بستین؟

منی که الان میخام شروع کنم میرسم؟

من ی سری شرایط برام پیش اومد نتونستم بخونم سرکار میرفتم

رشتم تجربیه میشه دو روز وقت بزارم همشونو ببندم؟

نرررر های سایت سیکتیر بتون اگه درخواست بدین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دو تا تخصصیه دیگه

من هفته بعد انشالله شروع خواهم کرد

خواهم دید چه خواهد شد😂

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

خب منی که وقت ندارم و میخام شب امتحانی نباشم باید ی جوری اینارو فشرده جمع کنم که حداقل 17 بگیرم

من سه ماهه دارم فشرده میخونم هنوز اونجوری که باید جمع نشده

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:

شب امتحانی جمع نمیشن

هندسه راحته

فیزیک هم سه چهار روزه میشه جمع کرد

بعد عمومیا هم که راحتن شب امتحانی میشه خوند

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

هندسه راحتهفیزیک هم سه چهار روزه میشه جمع کردبعد عمومیا هم که راحتن شب امتحانی میشه خوند

شما رشتتون ریاضیه

فک نکنم هندسه و فیزیک آسون باشن

سنگینه بخدا ولی شروع کن قسمتهایی که نمره بیشتر داره بخون

خدا عاقبت مارم بخیر کنه 😂

دقیقااااا گذاشتم دقیقه نود انگار خیلی فیلسوفم