2777
2789
عنوان

جاری جدید

137 بازدید | 14 پست

سوال:چندروز پیش اتفاقی ت اینستا دیدم جاری جدید که یک ماهه وارد این خانواده شده پستی رو لایک کرده کنجکاو شدم ببینم چی لایک کرده نشستم کلیپ رو نگاه کردم دیدم پستی راجب جاریه که جاری اولین دشمن خانواده شوهره باهاش ت یتیم نباش........نمیدونم آنقدری بهم برخورد ناراحت و عصبانی شدم که هنوز بعد چندروز نتونستم فراموش کنم منی ک ایده میدادم رو مناسبت روعقدی براش همه چی بخرن خودم سفره عقدشو تزئین کردم باهاش میخندیدم گرم میگرفتم غریبی نکنه ت جمعمون برگشته منو دشمن خودش کرده تویه خودشیرینیش شکی نداشتم قشنگ وایب این عروس ببخشید خای مال هارو میداد ولی نمیدونستم نسبت به من هم سوظن داره منم ی اخلاق گندی که دارم اینه از کسی بدم بیاد از شیش فرسخی معلوم میشه چیکار کنم بروز ندم ازچشمم افتاده ونفرت دارم ازش چرفتاری درسته میشه راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید مثلا به خاطر دلخوری مامانش از زن عموش لایک کرده

سریع واکنش نشون نده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

باور کن زندگی اینقدرررر فراز و نشیب داره که این مسائل پوچ دیده نمیشه...بیخیال دختر...شاید اصلا فکرش شما نبودی...یا اصلا قبل تر ها لایک کرد...چمیدونم گوشی دست کسی بود اون لایک کرد...

فقط اگه خییییلی تحت فشاری از این به بعد شما حد خودت رو رعایت کن...مبادااا بهش بگی این پست رو دیدی ها یا به کسی دیگه بگی..عذر میخوام اگه بگی مسخرت میکنن

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

یه چیز میگم بهت برنخوره ، جاریت عاقله ولی تو متاسفانه خیلی ساده ای ، به تو چه که سفرش رو تزیین کردی ، میدونم دلت پاکه ولی تو این دوره زمونه خوبی نیومده ، مبادا باهاش دردو دل کنی یا قضیه رو باهاش درمیون بزاری همین کلیپه منظورمه ، اینجوری غرورش میره بالا میگه من دیگه کی هستم که حتی لایک منم براش مهمه میره کلیپ رو نگاه میکنه