2777
2789
عنوان

من یه هوو دارم 😔

840 بازدید | 53 پست

یعنی هرچی بخرم یا شوهرم برام بخره میگه مال منه برا من خریده

صب پاشدم دیدم شوهرم برام شکلات تخته ای و فله ای تلخ خریده با یه جمله عاشقانه گذاشته رو کابینت

دیروزم گل خرید برام

بعد پسرم میگه این برامن خریده بابا😂😆

بگی نه برامنه گریه میکنه و میگه نه برامنه

حسود پلاستیکی😆😆

شمام اینجورین بچه هاتون

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

من خودم بچم والا من اینجوری میکنم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره

مامانم هرچی بخره باید برا منم بخره

بابام میگه تو هوی مامانتی

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

اوخووودا ننه

منم دوتا از این هووها دارم مخصوصا کوچیکه بین و من و همسرم میخوابه😄😄من عاشق هووهام هستم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

عشققتون پایدار 🎀💙... نه هنوز... پنج ماه دیگه به دنیا میاد 🥹🎀

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱