2777
2789
عنوان

کوکو سیب زمینی

69 بازدید | 17 پست

سلام خانما. کوکو سیب زمینی که با سیب زمینی آب پز درست میکنم وا میره تو روغن و خوشمزه نمیشه چیکارش کنم؟ با سیب زمینی رنده شده هم شوهرم نمیخوره

درد مرا جز او دارویی دوا نکند.🥺❤️🩵

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تخم مرغ کم میزنی

ارد هم هر اردی بود بزن بهش اخرش خواستی سرخ کنی سفیده تخم مرغ بمال روش اصلااااا دیگه وا نمیره قشنگ با دست سفیده رو بمال بهش یه لایه روش سفیده باشه

ایشالا ک خیره

من نه ارد میزنم ن تخم مرغ زیاد میزنم

فقط سیب زمینی دوسه ساعت میزارم یخچال بعد رنده اش میکنم

تخم مرغم فقط یکی میزنم

تابه وروغن حسابی داغ میکنم

نه وا میره ن میچسبه

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

تخم مرغت کمه منم اینطور بودم الان تخم مرغ بیشتر میزنم اوکی میشه فقط ب دستت هی میچسبه ک اونم ی قاشق روغن بزن دستت،بعد بهر شکلی ک میخوای درش بیار سرخ کن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤