2777
2789
عنوان

آمپول دگزا

38 بازدید | 4 پست

دوستان دکتر من برای مشکل شقاق مقعد هی بهم دگزا تجویز میکنه، یه بار ۶ ماه پیش با این تجویزش خوب شدم واقعا، ولی اصلا حسم خوب نیست به این حجم کورتون این بار اصلا خوب هم نمیشم تا الان دو تا هم دگزا رو زدم، از عوارض دگزا چیزی میدونین؟

برای شقاق؟؟مگه میشه.نه دگزا خطر داره من شنیدم دیابت میاره.سوزش معده،افزایش یاکاهش اشتها.بالارفتن فشارخون.مشکلات چشم،دگزا فقط یه کورتین تسکین دهنده ی موقته،کامل خوب نمیشین.شما چندبار درروزبشینید توی آب ولرم روبه گرم و از لوبریکانت استفاده کنید واقعا معجزس،و ازژل دیلتیژل استفاده کنید،سعی کنید اب زیاد بخورید،مدفوع رو نرم نگه دارید ،پودرپلی اتیلین گلایگول۴۰۰۰۰عالیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای شقاق؟؟مگه میشه.نه دگزا خطر داره من شنیدم دیابت میاره.سوزش معده،افزایش یاکاهش اشتها.بالارفتن فشا ...

بله چون معتقده بدنم التهاب شدید داره که زخمم خوب نمیشه، واقعا هم الان یک ماهه با اینکه انواع اقسام پماد ها مثل پماد ایتالیایی ونوپلنت پماد دستساز دکتر فلوشیپ روده پماد دیلتیازم پماد ا د کمپرس گرم و همه ی اینارو استفاده میکنم هنوز خوب نشدم، فقط دو روزی که دگزا زدم ۲۴ ساعت درد نداشتم. اینم بگم یبوست ندارم

بله چون معتقده بدنم التهاب شدید داره که زخمم خوب نمیشه، واقعا هم الان یک ماهه با اینکه انواع اقسام پ ...

نمیشه،شقاق از یبوست میاد،ولی اینو میدونم ترک شقاق دیر خوب میشه.ممکنه چندماه طول بکشه.بنظرم پزشک رو عوض کنید دگزا عوارض داره