2777
2789

من اولش خیلی اذیت بودم خونریزی سوزش و درد شدید ..بعدها دردش تموم شد ..ولی مشکل یبوستم همیشگی باهام موندگاره ،ولی دیگه در اون حد که زخم اذیتم کنه نیست

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

من اولش خیلی اذیت بودم خونریزی سوزش و درد شدید ..بعدها دردش تموم شد ..ولی مشکل یبوستم همیشگی باهام ...

کمر درد هم داری؟ .

اگه در رفتگی ناف داری نافت جا بندازی همش خوب میشه هم یبوست هم کمر درد

کاش آدما مهربون تر بودن .......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس میکنم کمر درد هم داری .در رفتگی ناف داری نافت جا بندازی همش خوب میشه هم یبوست هم کمر درد

نه کمر درد ندارم ..آب هم زیاد میخورم ..ناف و نمیدونم ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

من اولش خیلی اذیت بودم خونریزی سوزش و درد شدید ..بعدها دردش تموم شد ..ولی مشکل یبوستم همیشگی باهام ...

حالا من مشکل یبوست ندارم هر روز صبح شکمم کار میکنه اما کافیه یکم احتیاج به زور داشته باشه زخم میشه و مثلا الان یک ماهه هر روز درد دارم 😣

سلام این بیماری از نشستن زیاد در دستشویی ایجاد میشه معمولاسعی کنید تره زیاد بخوریداز سایت طب اسلامی ...

انواع و اقسام پماد ها رو استفاده کردم، پماد ایتالیایی ونوپلنت، پماد و شیاف انتی فیشر هموروزان، دیلتیازم، پماد دستساز مخصوص دکتر فلوشیپ روده، اما خوب نمیشه که نمیشه

جالبه پس چرا زخم شده

ببین اولین بار با یه یبوست ملایم شروع شد و الان نزدیک یک ماهه نه تنها یوبس نیستم که حتی روزی سه بار شکمم کار میکنه اما زخم اصلاااا خوب نمیشه و مدام سر جاشه و دردناکه و تیر میکشه