2777
2789
عنوان

شوهرم

139 بازدید | 5 پست

بچها امروز شوهرم ی کلیپ خیلی فان برای خواهرم فرستاد بود مثلا داش تو اون کلیپ با بابام شوخی میکرد بد ابجیمم بم زنگ زده بود شوخی میکرد میگف این شوهرت داره با بابامون شوخی میکنه هاا حالا منم میخندیدم بد من صفمو نگا کردم پیدم برا من نفرستاد با شوهرم صحبت میکردیم با خنده گفتم شنیدم بابامو مسخره میکنی خیلی با خنده بد گف ای ابجی فضولت اومد ب تو گف باز من خندیدم هیچی نکفتم هی گف هی من خندیدم هیجی نگفتم باز گفت گفتم حالا اون نمیکف تو من نشون نمیدادی گف نه تو بی جنبه ای من خیلی ناراحت شدم گفتم باشه اکه اینجوریه ک من قط کردم چند دقیقه بد رنگ زد

گفت ما داشتیم شوخی میکردیم گفتم تو ب من نشون ندادی ب من میگی چرا خواهرت ب تو نشون داد اخذش ب من میکی تو بی جنبه لی یعتی چی تو چرا همس ب من میکی بی حنبه من با عالم ادم شوخی میکنم کسی ب من نمیگه بی جنبه هی ب من میگه بی جنبه خیلی ناراحت میشم گفتم باشه من اصلا دیگه هیچ صحبتی بات نمیکنم گفت ب جهنم خیلی راحت گفت ب جهنم ک صحبت نمیکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.