2777
2789
عنوان

ترس از تنهایی

66 بازدید | 7 پست

بنظرتون دختری که تو 26 سالگی تصمیم بگیره ازدواج نکنه و یه شغل خیلی خوب داشته باشه درامد خوبی داشته باشه و مستقل باشه بعدها پشیمون میشه از این تصمیم؟ من چنین تصمیمی گرفتم حداقل تا 35 ازدواج نکنم خانواده هم مشکلی ندارن و تصمیم رو به خودم گذاشتن ولی مامانم میگه اگر پشیمون بشی این خواستگارایی که تو این سن میان برات هیچوقت گیرت نمیاد میترسم اون سن پشیمون بشم که چرا زودتر ازدواج کردم از یه طرف دلم نمیخواد استقلال و حق و حقوق و درامدم کمتر بشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم گارد نگیر بزار طبیعی پیش بره شاید کسی رو دیدی ک به دلت نشست تازه کار و موفقیت هیچ تضادی با ازدواج خوب نداره جفتش خوبه...کارتو شغل و درامدت و داشته باش تمرکز کن روش در کنارش رو ادما بسته هم نباش

27

خب قطعا دختری با این روحیات اگه ازدواج کنه و اون ازدواج مانع رسیدن ب این اهدافش بشه ادم غمگینیه

شما بنا رو نذارید روی تنهایی ، اگه کسی اومد و دیدین در کنارش میتونید ب اهداف تون برسین قبول کنید اگه هم کسی نبود وقتی متأهل نشدین و بهش فک میکنید پشیمانی ای در کار نیست

گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده. تو فعلا خودتو به زندگی وصل نگهدار قول میدم این روزا هم بگذره