2777
2789
عنوان

اگر شما 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 43 پست
کلا با سودش فکر کنم میشه ۵۵

پولاتو همیشه تو بانک مهرنگهدار بدون ضامن وام میده . دیگه اگ دوستی و چند ساله باهمین و ضامن نشده واقعا یجوریه ح ولی خب به روش نیار حالا رابطت خراب نکن

خدایااااااااااااااا لطفا کمکم کن 😔😔

پولاتو همیشه تو بانک مهرنگهدار بدون ضامن وام میده . دیگه اگ دوستی و چند ساله باهمین و ضامن نشده واق ...

آره به روش نمیارم چون من خودم الان مسافرتم، اون چون تو اداره کار میکنه ، بهش زنگ زدمند بار رفته اتاق مربوط به وام سوال پرسیده و عکس فرم رو برام فرستاده ..

بانک مهر تا چقدر بدون ضامن وام میده ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره به روش نمیارم چون من خودم الان مسافرتم، اون چون تو اداره کار میکنه ، بهش زنگ زدمند بار رفته اتاق ...

بستگی به پولت داره باید پول بزاری امتیاز میده مثلا ۱۰۰ میلیون بزاری روزی حدودا۳۰۰ هزار تومن وام میده یعنی یخورده سخته ولی چاره نیست مثلا ۴ ماه بزاری حدودا ۳۷ یا ۳۸ بدون ضامن وام میده ولی با این تورم وحشتناک اون ۱۰۰ میلیونم دیگه ارزشش کم میشه

بستگی به پولت داره باید پول بزاری امتیاز میده مثلا ۱۰۰ میلیون بزاری روزی حدودا۳۰۰ هزار تومن وام میده ...

میدونی چیه ؟ اینکه آدما اینقدر راحت نه میگن برام عجیبه

دوتامون معلم هستیم ، خیلی راحت میشد که ضامنم بشه

اصلا نه خطری برای داشت نه چیزی

مستقیما از حقوقم کسر میشد

ولی خب متاسفانه .....

میدونی چیه ؟ اینکه آدما اینقدر راحت نه میگن برام عجیبه دوتامون معلم هستیم ، خیلی راحت میشد که ضامنم ...

دوره زمونه بدی شده درسته نمیشه اعتماد کرد ولی خب دوتا دوست ک همو میشناسن چند سال واقعا نامردیه ضامن نشه

دوره زمونه بدی شده درسته نمیشه اعتماد کرد ولی خب دوتا دوست ک همو میشناسن چند سال واقعا نامردیه ضامن ...

همینو بگو

من اگه بدونم توقعم غیر منطقیه اصلا مطرحش نمیکنم

اما هم اینکه مبلغ وام کم بود

هم اینکه مستقیم از حقوقم کم میشد

هم اینکه باورت میشه فکر نمیکردم نه بگه

دوره زمونه بدی شده درسته نمیشه اعتماد کرد ولی خب دوتا دوست ک همو میشناسن چند سال واقعا نامردیه ضامن ...

ما ده ساله همچ میشناسیم

غریبه نیستیم سالهاست دوستیم معلمیم تو یک شهر بعدشم قسژش یک میلیون و پونصد هست و کل وام مبلغ بزرگی نی ...

همون یک نیم به هزار دلیل میتونه پرداخت نشه

چرا ضایع باشه؟ادم نباید ضامن همه بشه

شما مسلما موضوعات این چنینی که پدر به بچه رحم نکرده سر همین موضوع ها نشنیدی چه برسه عمو و همکار

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

همینو بگو من اگه بدونم توقعم غیر منطقیه اصلا مطرحش نمیکنم اما هم اینکه مبلغ وام کم بود هم اینکه مستق ...

آره واقععا ۵۵ تومن هیچی نیست تو این زمونه حقوق یه ماه یه ادم معمولیه اوموقت دوستت بگه اینجور واقعا حق داری ناراحت شی بگو خب اخه من ک نمیخوام بخاطر ۵۵ تومن کل معلمیو بزارم کنار فرار کنم ک بعد تو پولشو بدی😂

به دل نگیر

من با توجه به شرایط زندگی خودم نمیتونم ریسک کنم ضامن بشم چون قبلاً تجربه مشابه داشتم صمیمی ترین دوستم که سرش قسم میخوردم ۲۴ تومن سال ۱۴۰۰ قرض گرفت و قرار شد دو ماهه پس بده و چند بار گفت ندارم پس بدم بعد دیگه جوابمو نداد

البته اسی سو تفاهم پیش نیاد

همون یک نیم به هزار دلیل میتونه پرداخت نشه چرا ضایع باشه؟ادم نباید ضامن همه بشه شما مسلما موضوعات ای ...

خودت داری میگی همه .. عمو و دایی و .و. همه نیستن .ولی خب باز هر جور خودت صلاح میدونی

چی بگم

منم مجبورم این وام رو قیدش رو بزنم

آره واقععا ۵۵ تومن هیچی نیست تو این زمونه حقوق یه ماه یه ادم معمولیه اوموقت دوستت بگه اینجور واقعا ح ...

همینو بگو 🤣🤣🤣

بنظرت ناراحتیم رو عنوان کنم بهش ؟؟

به دل نگیرمن با توجه به شرایط زندگی خودم نمیتونم ریسک کنم ضامن بشم چون قبلاً تجربه مشابه داشتم صمیمی ...

نه خواهش میکنم عزیزم

میفهمم چی میگی

اما خب واقعا نمیدونستم که نه میگه

اینجور مواقع واکنش درست چیه ؟؟ باهاش ادامه بدم دوستی م رو ؟؟