2777
2789

من ميخام برم

پناهندگي سخته خواهر

مخصوصا اگه كسي رو اونجا نداشته باشي

مجبوري شش ماه بري كمپ

اما اگه ليسانس ب بالا باشي عاليه

ميگي درس ميخام بخونم

بيكارم

ماهي ١٢٠٠ يورو بهت ميدن با خورد و خوراك

يني ميشه ماهي ٨ ميليون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ميخام برم پناهندگي سخته خواهر مخصوصا اگه كسي رو اونجا نداشته باشي مجبوري شش ماه بري كمپ اما ا ...

اخه یکی از دوستامون میگه میخوام برم سوادش دیپلمه پولشم حدود صد میلیون. میگه میریم راحته. 

تا سال ها نمی تونی برگردی ایران .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اخه یکی از دوستامون میگه میخوام برم سوادش دیپلمه پولشم حدود صد میلیون. میگه میریم راحته. 

خب ديگه هرچقد پول بدي همونقد آش ميخوري

شما گفتي پناهندگي! يني پيش پليس اداره ي المان بگي به اين دليل به اين مشكل من رو بپذيريد

اونجوری که با صد نیلیون میخوان برن راحتن.خواهر منم میخواد بره با خانوادش

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
ویزای تحصیلی چجوریه؟؟ سواد باید چقدر باشه؟؟ چقدر پول میخواد

ليسانس داشته باشي زبان هم يادبگيري

پول زيادي نميخاد 

اما من و همسرم به احتمال زياد قاچاقي ميريم از يونان و بعد آلمان و از مشكلاتمون ميگيم پول كافي هم ميبريم حداقل نفري بيست ميليون 

به اميد خدا قسمت شه اقامت آلمان رو بگيريم

اونقدري كه اروپا به تحصيلات اهميت ميده

ايران نميده