2777
2789
عنوان

یکی ناراحته

350 بازدید | 80 پست

شوهرش به زنای فامیل دست میده

اون یکی ناراحته شوهرش نمیذاره دست بده

میگم شماها تو آشنایی های قبل ازدواج راجع به چی حرف میزنید دقیقا؟

:/

کانال بلهRaha_ete

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای خداا من خوندنی میدونستم این امیر علی عاشقته نمیتونستم اثبات کنم نگو تهش اوکی شدینن😭🥺

ببین رابطه های ما هم مدرن و دوستیه ولی اینکه با چندین نفر باشیم نه واقعا نهایتا یکی دو تا دوست دختر یا دوست پسر که بعدش ازدواج میکنن باهم برخی وقت ها هم نه ولی اینکه دیگه چند تا چند تا رابطه واقعا لاشی بودنه

در کل فردی که تعداد زیادی دوست دختر یا دوست پسر تو عمرش داشته باشه لاشیه واقعا😂

رها هستم :)کار فاتح _قلبم ...🫀🤍🙂

ای خداا من خوندنی میدونستم این امیر علی عاشقته نمیتونستم اثبات کنم نگو تهش اوکی شدینن😭🥺ببین رابطه ...

چند سالی اصلا دیگه تحویلم نمیگرفت

بهم محل نمیذاشت و سراغم رو خیلی کم میگرفت

اینجا بعد داستانم اونایی که اون زمان میخوندن میگفتن دوست دارع هی من گفتم نه بابا

به اصرار بقیه رفتم باهاش صحبت کردم گفتم حسی به من داری؟

یهو شروع کرد داد و بیداد که این همه سال منو ندیدی و فقط واسه مشکلاتت منو میخوای و هزار تا حرف این مدلی :))

خب پس فامیلا ما همه لاشی هستن

باعرض پوزش

کانال بلهRaha_ete

استارتر اون تاپیک رو دیدم گفت سنتی ازدواج کردیم

حالا من یکبار گفتم سنتی این مدلی غلطه و منسوخ شده یک عده پریدن بهم... بخاطر این چیزاست که میگم دیگه

در کل ازدواج های ما مدرن و دوستیه این مشکلاتم نداره ولی بنظرم اگه کسی هم مطابق با سبک زندگیش سنتی هم ازدواج میکنه حداقل ۶ ماه یا ۱ سال دوره اشنایی داشته باشن این مشکلات پیش نیادش .....

استارتر اون تاپیک رو دیدم گفت سنتی ازدواج کردیم حالا من یکبار گفتم سنتی این مدلی غلطه و منسوخ شده یک ...

ازدوتج سنتی دیگه واقعا معنایی نداره

هرچند ازدواج با دوستی هم نمیشه گفت منجر به شناخت قطعی میشه چون معمولا علاقه باعث ایجاد شناخت میشه

ازدواج سنتی درصورتی موفق هست که حداقل 6 ماه اونم جوری که خانواده ها جتی سفر هم باهم برن

دختر و پسر رستوران برن خرید برن جای خلوت برن جای شلوغ برن و حسابی باهم در تعامل باشن خوب هست و اینو من بیشتر از ازدواج با دوستی میپسندم چون اینجوری منطقی پیش میرن

کانال بلهRaha_ete

چند سالی اصلا دیگه تحویلم نمیگرفتبهم محل نمیذاشت و سراغم رو خیلی کم میگرفت اینجا بعد داستانم اونایی ...

ای وای😭🥺بچه چقدر تو دلش حرف مونده بودههه

کلا رها مشخص بود از داستانی که گفتی از همون اولم دوست داره

وای بخدا قصد توهین نداشتم به فامیلتون😂😂😂😭ولی خوب واقعیته دیگه کسی که تو عمرش ۷ ۸ تا دوست دختر داره یا بالعکس دوست پسر لاشیه

البته الان یادم اومد ما هم یک چند تا لاشی داریم یکیش امیره لاشیهه هاا ببین فکر کنم ۳ ماه یکبار یک دوست دختر داره همین لاشی بودن کار دستش داده مجرد موند 😂😂😂

ازدوتج سنتی دیگه واقعا معنایی ندارههرچند ازدواج با دوستی هم نمیشه گفت منجر به شناخت قطعی میشه چون مع ...

دقیقا سنتی معنی نداره الان

ولی خب اینجا هم تفاهم نظر نداریم من دوستی و مدرن رو میپسندم با توجه به فرهنگ و اطراف و طرز فکرم😄 ولی فکر تو هم اوکیه بنظرم لاقل اگه سنتی هست این مدلیه باشه

ای وای😭🥺بچه چقدر تو دلش حرف مونده بودههه کلا رها مشخص بود از داستانی که گفتی از همون اولم دوست دار ...

اره خیلی

نه بابا

مدل زندگیشون اینطوریه

منم تا یه مدت توی همینا بودم

کانال بلهRaha_ete