2777
2789
عنوان

گذشته نامزدم

49 بازدید | 7 پست

من از تمام زندگی مجردی نامزدم خبر دارم همه چیو برام تعریف کرد،، قبلا دوس دختر داشت بعضی وقتا حرف میزنیم ی خاطره یا چیزی از اون دوران تعریف میکنه با وجود اینکه چندسال میگذره ولی اذیت میشم میگم نکنه مقایسه کنه یا گاهی بهش فکر کنه؛ میدونم خیلی دوسم داره؛ از این بابت ازش مطمئنم که خطا نمیکنه،،اونا هیچ وقت برا ازدواج نمیخواست ولی این فکرا اذیتم میکنه،،

گاهی فکر میکنم بخاطر گذشته تنبیهش کنم ولی نمیشه برا گذشته ای که چند سال ازش گذشت تنبیه کرد.

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد❤... خدایا شکرت

نمیدونن چرا زوجا اصرا دارن راجب گذشته حرف بزنن،چرا میشینن تعریف میکنن.اشتباه محض

دقیقاً، خب دهنتونو ببندید و ارامش زندگی مشترکو تأمین کنید واقعاً خیلی سخت نیست

میان از دوسدختراشون میگن خانوما همکه حساس...

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاخه اصلا نیاز نبوده اینقدر دقیق درمورد گذشتش بدونی همین که بدونی گذشتش روی ایندش تاثیر نمیزاره کافیه الانم اگه بحث دوس دختر قبلیش کرد بگو اذیت میشی کلا دیگه هیچوقت بحثش نکنه توی گذشتشم دیگه کنجکاوی نکن فقطخودت اریت میشی

نمیدونن چرا زوجا اصرا دارن راجب گذشته حرف بزنن،چرا میشینن تعریف میکنن.اشتباه محض

ما قرار گذاشتیم حرف نزنیم دیشب داشتیم حرف میزدیم خودش یکی از خاطرات اون موقعشو تعریف کرد

عاخه اصلا نیاز نبوده اینقدر دقیق درمورد گذشتش بدونی همین که بدونی گذشتش روی ایندش تاثیر نمیزاره کافی ...

روز اول بهش گفتم گذشته ت برام مهم نیس از وقتی من اومدم مهمه،، قرار شد دیگه درمورد گذشته حرف نزنیم دیشب یدفعه بین صحبتامون ی خاطره از اون موقع تعریف کرد