2777
2789

اره کیک خونه خوشمزه تر هم هست

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بپز دیگه

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

😂😂

خیلی هم عالی عزیزم 😂😂

یه داستانیم بود که ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ماهی میگه اگه بری میمیرم آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج میره سمت موج موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی ولی ماهی در نبود آب مرده من برای او او برای آن

بلدی خوب میشه آره ولی از بیرونم عیب نداره بخری جشن و پای کوبی که نمیکنین کیکه دیگه عزیزم اصلا تزئینم ...

آره بلدم ن باباجشن ک نیس فقط چون هرسال گرفتم براش دلم نمیاد امسال بدون کیک باشه تولدش فقط در حدتبریک و عکس 😅

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

آره بلدم ن باباجشن ک نیس فقط چون هرسال گرفتم براش دلم نمیاد امسال بدون کیک باشه تولدش فقط در حدتبریک ...

خیلی هم عالی مبارکتون باشه به سلامتی انشالله پس ژله هم درست کن اگر دوست داری بهش خیلی خوش بگذره مادر پدرش و شام دعوت کن ..من قبل فوت مادرم تولدهای من خانوادم شوهرم میگفت کیف میکردم تولد شوهرم خانوادش و میگفتم کیف میکرد خیلی بهش خوش میگذشت از ذوغش میفهمیدم

ربط خرید کیک با محرم رو درک نمیکنم. اگر منظورتون عزاداری هست که فرقی نمیکنه چه بخرید چه درست کنید. چون به هر حال مواد پخت کیک هم توی همین محرم خریدید. تورور خدا توی چه قرنی دارید زندگی میکنید.

خیلی هم عالی مبارکتون باشه به سلامتی انشالله پس ژله هم درست کن اگر دوست داری بهش خیلی خوش بگذره مادر ...

مرسی عزیزم چشم ژله هم درست میکنم حتما

عزیزم خدامادرتو بیامرزه 💔

آره حالا شاید بابامامانشم دعوت کردم واسه شام

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕