2777
2789
عنوان

زندگی اجباری

81 بازدید | 19 پست

من به ماه عقدم هیچ حسی به همسرم ندارم همه هم گفتم شوهر کن حس بعد ازدواج به وجود میاد نیومد خواستم بگم فرزندان خودتونو قربانی فامیل نکنید یا تو رودرواسی قبول نکنید چون زندگی سراسر درده و به اجبار بودنش بد تر

الان من مجبورم ادامه بدم ولی هیچ وقت هیچ احدی نمیبخشم که باعث شد من زن این بشم زندگیم داغون شد ..لطفاً خواهشا عجله نکنید هیچ احدی از تنهایی نمرده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد منی که متاهلم میگم یوقتا مجردی بهتر ..هی تاپیک میزنن من شوهرم میخوام ..فک کردن ازدواج که کنی همه چیز تمومه تو خوشبختی غرق میشی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

دختر خاله منم مثل تو بود به اجبار ازدواج کرد الان بعد یه سال که نامزده چنان عاشقه پسره شده که حاضر ن ...

وای منم از خدامه دوستش داشته باشم ولی واقعا هیچ حسی ندارم بهش😞همه کاری هم برام میکنه همه چی هم برام میخره ولی دوستش ندارم

بعد منی که متاهلم میگم یوقتا مجردی بهتر ..هی تاپیک میزنن من شوهرم میخوام ..فک کردن ازدواج که کنی همه ...

من خودم قبلا فکر میکردم شوهر خیلی خوبه ولی الان پشیمونم کاش دخترا عجله نکنن

چرا مجبوری ادامه بدی؟! همین الان جدا شو زندگی یه روز 2 روز ک نیست قراره مهمترین روزهای عمرت رو کنارش ...

نمیتونم جدا شم اول ک میشم مطلقه دیگ هیچی بعد هم قبلاً خواهر شوهرم زن عموم بوده جدا شدن دیگ منم بخام جدا شم زشته یه چی دیگ بابامم دیگ راهم نمیده