2777
2789
عنوان

ای مردم ( پدوفیل)

785 بازدید | 74 پست

چرا این روز ها تا یکی با اختلاف ده سال و پانزده سال میبینم میگیم پدوفیل

عزیزان من طوطی های زیبا که بدون فکر فقط یک کلمه یا جمله که شنیدیم رو مثل طوطی تکرار میکنیم

بیماری پدوفیلی که در اصطلاح لاتین به آن پدوفیلیا میگویند، نوعی کشش عاشقانه یا جنسی پایدار نسبت به کودکان پیش از بلوغ زیر ۱۳ سال

عزیزان زیر ۱۳

هر روانشناسی برین هم همینو میگی

بله اگه دختر ۲۰ و آقا ۳۵ اختلاف سنی بالا دارن مشکلات بیشتری دارند اما پدوفیل نیست

من نه به تایید کاری اومدم نه اینکه بگم کاری بده

فقط اومدن بگم وقتی میگیم پدوفیل بدونیم چی میگیم

پ . ن : ادعا عاقل بودن هم ندارن پس توهین نکنید فقط تایپک آموزنده بود همه ما هم جمع بستم گفتم نکنیم نگیم نریم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

اتفاقا اختلاف سنی فقط ده تا ۱۵ سال 😄

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم پدوفیل میاد یاد اون جزیره نکبتی میفتم

صلوات برای سلامتی امام زمانمون میفرستی 🙃 تنها رفیقی ڪه دورت نمیزنه مهدی فاطمهست!الباقی همه فڪر خودشونن:)) 🦋. 🎒🥲. ایرانی با پرچم اسرائیل بی ناموسه🫢

به خاطر اینکه فکر می کنیم چیزی که به نظر خام خودمون رسیده معیار و محکِ سنجش حق و حقیقته! و به هر ضرب و زوری باید به کرسی بنشینه!

لذا هر چیزی که باب میلمون نیست رو به تباه ترین شکل ممکن توصیف می کنیم.

و برعکس اگر عمل ناشایستی رو بپسندیم و دلمون بخواد مشغولش باشیم دست به توجیهش می زنیم و موجه جلوه اش می دیم.

والا من بارها این رو گفتم عمرا بفهمنهر اختلف سن رو میگن پدوفیلدختره 16 سالشه میگن پدوفیل!!!!

۱۶ ساله واقعا بچه است

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

گیریم ک پدوفیل نباشه

الان کار درستیه؟

من شنیدم کسی ک خیلی براش تو رابطه اختلاف بالای ۱۰ سال مهم باشه و فقط از ادمایی ک بالای ده سال از خودش کوچیکتر باشن خوشش بیاد پدو حساب میشه

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

یک چیزی هم من بگم کلا تمایل به افراد زیر ۲۰ سال به هیچ عنوان نرمال نیست درسته پدوفیل نیستن اگه بالای ۱۳ سال باشه دختر... ولی اسامی دیگه ای داره اختلالشون

پدوفیلی: متمرکز بر کودکان پیش از بلوغ.

هبفیلیا (Hebephilia): متمرکز بر نوجوانان (دوره بلوغ). اففیلیا (Ephebophilia): متمرکز بر اواخر نوجوانی (معمولاً ۱۵ تا ۱۹ سال).

رها هستم :)کار فاتح _قلبم ...🫀🤍🙂

یک چیزی هم من بگم کلا تمایل به افراد زیر ۲۰ سال به هیچ عنوان نرمال نیست درسته پدوفیل نیستن اگه بالای ...

آفرین اسم های دیگر رو بگن ولی پدوفیل برای ۱۳ پایین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

گیریم ک پدوفیل نباشهالان کار درستیه؟من شنیدم کسی ک خیلی براش تو رابطه اختلاف بالای ۱۰ سال مهم باشه و ...

منم آخر نوشتم به تایید و غلط بودن کار ندارم به اینکه داریم اشتباه میگیم کار دارم مثل اینکه به یخچال بگیم گاز

من نمیگم گاز بده یا یخچال بده میگم درست بگیم بدونیم چی میگیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آفرین اسم های دیگر رو بگن ولی پدوفیل برای ۱۳ پایین

اسم های دیگه چون جا نیوفتاده بنظرم بخاطر همین پدوفیل میگن به همشون.... مهم اینه که اختلال دیگه ادم نرمال از این تمایلات نداره

رها هستم :)کار فاتح _قلبم ...🫀🤍🙂