2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

138 بازدید | 19 پست

همسرم خیلی بد اخلاقه زود عصبانی میشه من همه کارامو خودم میکنم مدیریت مالی کارای خونه ولی مثلا یه کاری و بهش نیاز دارم آنقدر اخم و تخم میکنه و بد بازی میکنه که آدم اصلا بدش میاد فقط وقتایی که یه کاری داره یکم با آدم مهربون میشه کسی هست تجربه مثل من داشته باشه؟خیلی ناراحتم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه ندارم مشکلی با این مسئولیت ها ندارم مشکلم بد اخلاقیشه نمیدونم چه کنم

مشكل اصلي همونه كه مشكلي نداري تن پرور شده جانم

چند ساله ازدواج كردي

ميدوني مسوليت بچه زياده

شوهرت هيچ مسوليتي انگار نداره اين باعث شده عادت كنه به راحتي

مرد بداخلاق خيلي سخته من خودم يكي زود جوششو دارم

الان با همید؟؟چیکار میکنی؟؟

بله ١٣ ساله ازدواج كردم

شوهر من از اول زود جوش بود

هيچ خيلي خواستم جدا بشم خانوادم حمايتم نكردن

البته كلا سيستمش مرد سالار وحشتناكه

من بچه اوردم

بدي شوهر من اينه نميخواد تغيير كنه نميخواد قبول كنه و اين منو خيلي ازار ميده البته ديگه من سر گرم بچه هام ذهنمو از روش برداشتم

مال منم همینه۲۴ ساعته حالت دفاعی داره انگار هر لحظه میخواد دعوت کنهاوایل جنگ و دعوا زیاد میکردن باها ...

نمیشه که آخه مال شمام یه کاری میخواد بکنه براتون زورش میاد؟ما خیلی کم خانوادشون میبینیم چندسال یکبار به شهر دیگن ولی من رابطم با خانوادم خوبه سر این موضوع که یه وقتایی مجبور با من بیا. خونمون نمیدونی چه مسخره بازی ای در میاره نمیدونم چه کنم رسماً میگه تو هیچی نداشته باش نیاز نداشته باش اگرم داری خودت حل کن انقدرم با خانواده خودش اینجور بوده اونام مارو به هیجاشون حساب نمیکنن رسماً خودش بی خانواده شده منم میخواد مثل خودش باشم

بله ١٣ ساله ازدواج كردم شوهر من از اول زود جوش بود هيچ خيلي خواستم جدا بشم خانوادم حمايتم نكردن البت ...

آخه قبول کردنش چه فایده داره مال من الکی قبول میکنه ولی اینکار نه اینگار بنی همه مردا یه ایرادی دارن؟؟بخدا خیلی دلم گرفته فکر میکنم فقط من اینقدر بدبختم پس چرا یه سری مردا هستن مذهبیا بیشتر دیدم البته مذهبی بدم خیلی داریم ولی به سریاشون خیلی خوبن بنی دروغه؟

نمیشه که آخه مال شمام یه کاری میخواد بکنه براتون زورش میاد؟ما خیلی کم خانوادشون میبینیم چندسال یکبار ...

بله زورش میاد. ببین ارتباطتو با خاتوادت حفظ کن قرار نیست اونم مثله تو بیاد و بره

روابط خانوادگیتو کامل از زندگیت جدا کن

منم با خانوادم فاصله دارم تقریبا ۴۰ کیلومتر. ولی باخانواده اون یه ساختمونیم

ماهی یبار میرم پیش خانوادش

ماهی دو سه بار میرم پیش خانواده خودم ولی فقط یه بارش اونو میبرم با خودم

از کنارش ساده بگذر

میدونه تو حساسی به این رفتارش پس عادتشو ترک نمیکنه.

اهمیت نده

رفتارش بد شد تو فقط خودتو کنترل کن و یه نیش خند بزن. ببین بدترین انتقام بی محلیه

بله زورش میاد. ببین ارتباطتو با خاتوادت حفظ کن قرار نیست اونم مثله تو بیاد و بره روابط خانوادگیتو کا ...

یعنی به نظرت این مدل شوهر بدترین مدل شوهر؟؟یا خیلیا اینجورن اعصابم خیلی خورده