2777
2789
عنوان

عفونت دندان

92 بازدید | 11 پست

سلام خوبین من دندون کشیدم و دکتر هیچی نداد چیزی هم نگفت درد شدید داشتم از روز سوم شروع کردم آموکسی سیلین 500 به فاصله هشت ساعت میخوردم و قبلش فقط بروفن میخوردم و شیاف دیکلوفناک صد استفاده میکردم مردم ینی بعد داداشم که اونم قبلا دندون کشیده بود گفت مترونیدازول هم بخورم اما من دقت نکردم و مترو 250 بود بهرحال آبنمک هم قرقره کردم الان یه بسته تموم شده باز بخرم بخورم چون اینارو میخورم درد یکم بهتره در حد نیش زدن شبا هم بالش رو بالاتر میزارم میخوابم درد به گوش و گلوم میزد الان گلوم بهتره ولی به گوشم میزنه فردا میرم مطبش احتمالا شانس به تعطیلات هم خورده بودیم

نگفت باید با سرم شستشو بدی؟ به من گفت بعد هر غذا با سرنگ سرم شستشو بریزم تو حفره اش.وگرنه چرک میکنه. انتی بیوتیک هم لازمه. حالا برو دکتر دقیق میگه چی بخوری

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگفت باید با سرم شستشو بدی؟ به من گفت بعد هر غذا با سرنگ سرم شستشو بریزم تو حفره اش.وگرنه چرک میکنه. ...

ننه بابا سه تومن گرفت و هیچی فقط گفت بعد از غذا با آب نمک تمیز کنم منم اینکار و میکردم اما خیلی اذیت میشدم الان یه ریزه دیگه که پشت دندون کنارش هست و معلوم نیست مونده که حفره بسته بشه

ننه بابا سه تومن گرفت و هیچی فقط گفت بعد از غذا با آب نمک تمیز کنم منم اینکار و میکردم اما خیلی اذیت ...

اگر غذا توش مونده باشه دردسر میشه.بگو معاینه کنه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

ننه دو تا ریشه بود راحتم دراومد زیاد فشار نیاورد نمیدونم چرا اینجور شد

وای من یه دندون کشیدم ینی دهنم سرویس شد ریشش خیلی بلند بود، بخیه و پانسمان کرده بود هیچ دیگه من کمی کرم دارم با بخیش ور رفتم باز شد بخیش افتاد خشکیه حفره شد داشتم میمردم، ینی تا حالا همچین عمری تو زندگیم نداشتم

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.