2777
2789
یه چیزمیشه بپرسم شوهرسابق من چراهمش پیام میده قصدش اشتیه یااذیت ؟؟

میخواد برگردی،ولی یکی ديگه باید اجازه بده..خودت دلهره داری ولی راه برگشت همیشه بازه..

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

خیانت عزیزم زتدگی بعدطلاق معلوم گل وبلبل نیست یه جورایی شکست توزندگی ولی برای من که ارامشم بیشترشده ...

من خودم آدم مستقلی نیستم

و خیلی عاطفیم خسته ام

حس میکنم هر حقارتی تحمل باید کنم ک تهش جدا نشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخواد برگردی،ولی یکی ديگه باید اجازه بده..خودت دلهره داری ولی راه برگشت همیشه بازه..

ممنون ازت ❤️اون کسی که بایداجازه بده سمت منه یاشوهرسابقم احیاناخواهرش نیست ؟خودم حس کردم می خوادباکس دیگه ازدواج کنه نظرتون چیه ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

من خودم آدم مستقلی نیستم و خیلی عاطفیم خسته ام حس میکنم هر حقارتی تحمل باید کنم ک تهش جدا نشم

منم مثل شمام بدترانقدرهمسرسابقم دوست داشتم ۱۰سال جنگیدم ولی دیگه خسته شدم یه جورایی ازچشمم افتاده خداروشکرباکلی نذرونیازتونستم حق وحقوقم بگیرم ولی قبول دارم سخته ولی توشرایطش باشی میبینی مستقل شدی البته من خانوادم خیلی حمایتم کردمیگم بعضی موقع میگم نکنه اشتباه کردم به خاطربچه هاشایدبایدبیشترتحمل میکردم ولی نتونستم خیانت بدترین چیزه خدازنای خراب لعنت کنه

مهریتونو گرفتید؟شاغلید؟الهی آمین

شاغل اون طوری نه بیشتر برای تفنن کارمیکنم فکرم مشغول باشه اره خداروشکرتونستم بیشتربگیرم الان بچه هام نوبتی پیش من وپدرش دررفت اومدهستن منی که انقدروابسته به شوهرخیانتکارم بودم تابقالی نمی تونستم برم الان خودم بابچه هاماشین میبرم سفرهیچ وقت فکرنمیکردم زندگی یه جوری باهات رفتارمیکنه مجبورمیشی باهاش راه بیایی

شاغل اون طوری نه بیشتر برای تفنن کارمیکنم فکرم مشغول باشه اره خداروشکرتونستم بیشتربگیرم الان بچه هام ...

شهورتون سرمایه داشت ک تونستید بگیرید؟

آفرین ولی واقعا من نمیتونم چون دوسش دارم هنوزم

ممنون ازت ❤️اون کسی که بایداجازه بده سمت منه یاشوهرسابقم احیاناخواهرش نیست ؟خودم حس کردم می خوادباکس ...

نه،خواهرش نیست،از اطرافیان خود شما باید اجازه بده..

شوهر سابقتون در نهایت با شخص دیگری ازدواج میکنه..

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

نه،خواهرش نیست،از اطرافیان خود شما باید اجازه بده..شوهر سابقتون در نهایت با شخص دیگری ازدواج میکنه..

من له خاطربچه هامی خوام برگردم ولی واضح نمیگه بیازندگی کنیم واقعاقصدش زندگیه ؟من برم سمتش فایده داره ؟بچه هاچی میشن ؟

نه،خواهرش نیست،از اطرافیان خود شما باید اجازه بده..شوهر سابقتون در نهایت با شخص دیگری ازدواج میکنه..

سلام میشه منم لطفا بگین حس اقای س بهم واقعیه و عمیقه؟

از اینده رابطمون چی حس میکنین؟ ازدواج میکنیم باهم؟ چند وقت دیگه؟

زنده باشین منم خوبم.نه عزیزم واقعیتش چندوقته سعادت نداشتم باهاشون صحبت کنم.خواهش میکنم اختیار دارین ...

سلامت باشید گلم.

عزیزمید شما.

واقعیتش من اونقدر جسارت ندارم که به مشتریان

استاد نازنینم به سوالات گران بهاء اشون پاسخ بدهم.

در واقع هم سعادت هم جسارت میخواد که من ندارم.

چند وقتی هست ایران برگشتن بهتره از خودشون

هر سوالی یا مشورتی دارید بپرسید.

سلامت باشید گلم.عزیزمید شما.واقعیتش من اونقدر جسارت ندارم که به مشتریان استاد نازنینم به سوالات گران ...

عزیزشمااستاددارین چراخودتون ازدیگران سوال میکنین ؟