zzzeinabbanooo مدیر استارتر عضویت: 1405/04/08 تعداد پست: 43 عنوان بله برون 69 بازدید | 9 پست به نظرتون برای بله برون حتما باید ست بله برون گرفته بشه یا فقط کاپ کیک و گل و انگشتر باشه کافیه؟آخه فقط خونواده من و اون هستن جشن نمیگیریم امروز | 03:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9680 ست بله برون چیه؟؟؟ما برای بله برون انگشتر و شیرینی و گل میبریم لباس و کفش و کیف مجلسی و ...
zzzeinabbanooo مدیر استارتر عضویت: 1405/04/08 تعداد پست: 43 ست بله برون چیه؟؟؟ما برای بله برون انگشتر و شیرینی و گل میبریم لباس و کفش و کیف مجلسی و ... حتما لازمه لباس و کیف و کفش باشه آخه ما یک ماه بعدش عقدمونه برای اون زمان میگیریم اینا رومثلاً یه چادر عروس کافیه برای بله برون با انگشتر نشون؟
zzzeinabbanooo مدیر استارتر عضویت: 1405/04/08 تعداد پست: 43 حداقل ی پارچا مجلسی و چادری هم بیارن نه دیگ بسه سخت نگیرید من اول میخواستم بگم لباس و کیف و کفش هم بیارن ولی خب یک ماه بعدش عقدمونه اون زمان میخریم اینا رو پس بنظرتون همون یه چادر کنار انگشتر کافیه؟
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9680 حتما لازمه لباس و کیف و کفش باشه آخه ما یک ماه بعدش عقدمونه برای اون زمان میگیریم اینا رومثلاً یه چا ... فکر نکنم فرق خاصی کنه البته لباسی که میگم برای بله برون میبریم اون لباسی نیست که عروس سر عقد میپوشه ها لباسیه که مثلا خونه اقوام و ... میره بعد از عقد و نامزدی میپوشه برای عقد جدا لباس میخریم برای عروس
دلارا75 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 9391 من اول میخواستم بگم لباس و کیف و کفش هم بیارن ولی خب یک ماه بعدش عقدمونه اون زمان میخریم اینا رو پس ... تره براخواهر منم همینارو اوردن ماخودمون گفتیم چیزی نیارن
zzzeinabbanooo مدیر استارتر عضویت: 1405/04/08 تعداد پست: 43 فکر نکنم فرق خاصی کنه البته لباسی که میگم برای بله برون میبریم اون لباسی نیست که عروس سر عقد میپوشه ... خب اینو بعد از عقد هم میتونه قبل اینکه خواستیم مهمونی بریم بخره حتما لازم نیست برای بله برون خریداری بشه درسته؟
zzzeinabbanooo مدیر استارتر عضویت: 1405/04/08 تعداد پست: 43 تره براخواهر منم همینارو اوردن ماخودمون گفتیم چیزی نیارن آهان خوبه
zzzeinabbanooo مدیر استارتر عضویت: 1405/04/08 تعداد پست: 43 ست بله برون چیه؟؟؟ما برای بله برون انگشتر و شیرینی و گل میبریم لباس و کفش و کیف مجلسی و ... واقعا بنظرم این ست بله برون این چیزا رو توی اینستا مد کردن جنبه تجملی داره حتما لازم نیست