2777
2789
عنوان

رسیدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 43 پست
مرسی عزیزم سعی میکنم والا فک میکنم من خودم روحم مریضه دیگه انگار یکم دیگه باید برم تیمارستانی جایی ا ...

من مامانم مریض بشه یا جاییش درد کنه از من پنهان میکنه تا مبادا من بفهمم

بخدا مردم بسکه غصه اینارو خوردم ،تا تو زندگی خودم یکم شاد میشم فکرم میره به سمت اینا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من مامانم مریض بشه یا جاییش درد کنه از من پنهان میکنه تا مبادا من بفهمم بخدا مردم بسکه غصه اینارو خو ...

نمیدونم روانشناس میتونه کاری کنه یا نه همش سعی میکنم مامانمو راضی کنم پاشه بیاد باهام

مرسی عزیزم سعی میکنم والا فک میکنم من خودم روحم مریضه دیگه انگار یکم دیگه باید برم تیمارستانی جایی ا ...

خدا نکنه نازنین💕

اتفاقا خیلی هم خوب و نرمالی

معلومه نقشت تو خانواده رو درست ایفا میکنی

ضمن اینکه بچه ها معمولا برعکس پدرو مادر میشن

پدرو مادر بیخیال، بچه اش سختگیره... و بلعکس

ولی سعی کن تو هم یکم بیخیالی طی کنی که خودت صدمه نخوری🌱🍃⚘

عزیزم برای مادر منم دعا کن بخاطر وضعیت مالی بازداشتگاه هست دعا کن فردا رضایت بدن ازاد بشه دارم دق می ...

دعا کردم عزیزم نگران نباش ایشالا به حق این ماه عزیز برگرده پیشتون خیلی زود🥲

دقیقا مثل منی،نسبت بهشون خییییلی بیش از حد احساس مسئولیت میکنم پدرم پارسال سکته قلبی کرد از اون موقع ...

ایشالا سلامت باشن و سایشون سالهای طولانی بالای سرتون باشه من هیچی نشده هم فکر میکنم به خدا میشینم عین خلا گریه میکنم یه بار انقدر گریه کردم غش کردم

دلم نمیاد از خونه برم بیرون عذاب وجدان میگیرم پیششون نیستم

ایشالا سلامت باشن و سایشون سالهای طولانی بالای سرتون باشه من هیچی نشده هم فکر میکنم به خدا میشینم ع ...

باز تو مجردی،من متاهلم تا جایی میخوام برم یا مسافرتی بغض گلومو میگیره

عید میخواستیم بریم مسافرت چقدررر بهشون گفتم بیایید باهم بریم نیومدن آخرشم با گریه ازشون جدا شدم ،بعد دو ماه خودشون دوتایی رفتن مسافرت چقدررر ذوق داشتم براشون،رفتم تمام وسیله هاشون جمع کردم کاراشو انجام دادم خونه رو مرتب کردم

گاهی هم فکر میکنم نکنه همسرم ازم زده بشه

باز تو مجردی،من متاهلم تا جایی میخوام برم یا مسافرتی بغض گلومو میگیره عید میخواستیم بریم مسافرت چقدر ...

الهی بمیرم چقدر درکت میکنم

خیلی سخته انقدر والدگر بودن برا پدر مادر ایشالا همسرتونم درک میکنه من خودم فک میکنم با این شرایط چندسال بعد ازدواج کنم طرف طلاقم بده

الهی بمیرم چقدر درکت میکنم خیلی سخته انقدر والدگر بودن برا پدر مادر ایشالا همسرتونم درک میکنه من خود ...

خدا نکنه عزیزم

گاه گاهی دعوا داریم با همسرم سر همین مسائل ولی کاریش نمیتونم بکنم مثلا تمام کارای بانکی و اداری پدرمو من انجام میدم ،یا گاهی میرم سرکار تا به مامانم یکم کمک کنم،بیشتر مواقع که شب همسرم میاد خونه من خونه بابام هستم تا یکم با اونا وقت بگذرونم چون روزا سرکارن همسرمم از این موضوع ها ناراحته و من موندم که درد کدومو بکشم واقعا

خدا نکنه عزیزم گاه گاهی دعوا داریم با همسرم سر همین مسائل ولی کاریش نمیتونم بکنم مثلا تمام کارای بان ...

واقعا سخته کاش میتونستی از یه روانشناس کمک بگیری من خودم مخصوصا خیلی به روانشناس نیاز دارم واقعا

تازه رابطه من یه طرفه فقط با مامان بابام خوبه اونا پیوسته یا مسخرم میکنن یا سرکوفت میزنن یا بابام کتکم میزنه نمیدونم چرا باز اینطوری اویزونشونم به قول مامان بابام

واقعا سخته کاش میتونستی از یه روانشناس کمک بگیری من خودم مخصوصا خیلی به روانشناس نیاز دارم واقعا تاز ...

نه عزیزم این چه حرفیه ،چرا آویزون خب پدرو مادرتن خب طبیعیه که بهترین هارو براشون بخوایی،سعی کن درستو خوب بخونی تا تو آینده موفق بشی اون موقع تازه بهت افتخارم میکنن

من خودم همیشه سعی کردم بچه خوبی براشون باشم خداروشکر هم ازم راضی هستن ولی گاهی انقدر خسته میشم دوست دارم همه چیزو رها کنم