2777
2789
عنوان

رسیدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 43 پست
آره،احساس میکنم داره پیر میشه۴۸سالشه منم تک دخترم ،خودمم۳۰سالمه، اصلا دوس ندارم مامانم پیر بشه خیلی ...

وای دقیقا منم همینم به خدا به زور مامانمو میشونم ارایشش کنم میخوایم بریم عروسی یا تولد مثلا خودش یه رژ میزنه نهایتا با یه ریمل

راهکاری پیدا کردی به منم بگو عزیزم چیکار کنیم علاقه پیدا کنن به خودشون برسن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم ادمی که این همه سال اینجوری زندگی کرده دیگه درست نمیشه، من خودمو کشتم مامانم به خودش برسه یکم زندگی کنه ولی بیشتر حرص خوردم تا موفق بشم، شما هم بیخیالشو بذار هرکی هرجور دوست داره زندگی کنه الکی غصه نخور

وای دقیقا منم همینم به خدا به زور مامانمو میشونم ارایشش کنم میخوایم بریم عروسی یا تولد مثلا خودش یه ...

بخدا پارچه خریدم چند ماهه دست خیاطه تا براش دوتا مانتو مجلسی بدوزه الان چهارماهه نمیره برای اندازهگیری

بردم موهاشو بلوند کردم چقدرررر بهش میومد همه میگفتن چقدر تغییر کردی فلان ،رفته موهاشو پسرونه کوتاه کرده 😕

خواهر علایق مامانم با من خیلی متفاوته یه جاهایی نمیتونم درکش کنم مثلا ۸۰۰ تومن پول میده نایب میگیره ...

آخیییییی😅

آدما اینجوری اند دیگه

تو خودت از اون خرید دوستاییی معلومه😆

ولی ببین یکی مثلا بره شمال حالش خوب میشه، یکی بره زیارت، یکی بره ونیز، یکی هم بشینه تو آرامش کتاب بخونه...

قطعا من و تو نمیتونیم همه شون رو درک کنیم🙃🙂

بنظرم فقط بهترین کار تو اینه که علایق و کارهاش رو زیر سوال نبری..بذار از همون چیزی که دوست داره لذت ببره

عزیزم ادمی که این همه سال اینجوری زندگی کرده دیگه درست نمیشه، من خودمو کشتم مامانم به خودش برسه یکم ...

نمیدونم شاید من یه مشکلی دارم تودوستانم کسی مثل خودم ندیدم متاسفانه

انگار مامان و بابام بچه های منن به خدا خیلی جاها ابجیمم هست انگار من والد همشونم روحمو فرسوده کرده اینکار ولی هرچی سعی میکنم اهمیت ندم نمیتونم

بخدا نمیشه بیخیال شد،از فکرش دق میکنم

من این همه فکر کردم چیشد همیشه همه چیو برا پدر مادرم خواستم، تا حقوق گرفتم اول خرج پدر مادرم کردم، از هرچی دوست داشتم گذشتم تا به اونا برسه، ولی چیشد واقعا؟ الانم دائم غمگینم براشون پیر شدم از این فکر، کاش ادما قبل از بچه دار شدن یکم برا خودشون زندگی کنن که بچه انقدر غم و غصه نخوره

بخدا پارچه خریدم چند ماهه دست خیاطه تا براش دوتا مانتو مجلسی بدوزه الان چهارماهه نمیره برای اندازهگی ...

وای به خدا حق براش عبا رنگی خریدم انداخته تو کمد نمیپوشه عین بچه ها امروز فردا میکنه یا کم خونی شدید داره قرصشو نمیخوره دنبالش راه میوفتم کل روز مامان قرصتو بخور الکی مبگه خوردم ولی نمیخوره🥲

من این همه فکر کردم چیشد همیشه همه چیو برا پدر مادرم خواستم، تا حقوق گرفتم اول خرج پدر مادرم کردم، ا ...

گاهی میگم کاش مثل برادرم بیخیال باشم

خیلی موقع ها کارای خودمو تند تند انجام میدم تا برم قبل مامانم برسم خونه یکم کاراشو انجام بدم براشون غذا آماده کنم تا وقتی از سرکار میاد یکم استراحت کنه

آخیییییی😅آدما اینجوری اند دیگهتو خودت از اون خرید دوستاییی معلومه😆ولی ببین یکی مثلا بره شمال حالش ...

مرسی عزیزم سعی میکنم والا فک میکنم من خودم روحم مریضه دیگه انگار یکم دیگه باید برم تیمارستانی جایی انگار من والد پدرمادرم شدم مثلا مامانم کم خونی شدید داره قرصشو نمیخوره کل روز راه میوفتم دنبالش قرصتو بخور هی از سرش وا میکنه یا دروغکی میگه خوردم

من این همه فکر کردم چیشد همیشه همه چیو برا پدر مادرم خواستم، تا حقوق گرفتم اول خرج پدر مادرم کردم، ا ...

خواهر نگو که تو ۱۸ سالگی از هر ۵ تا موم ۳ تاش سفید شده سر همینا