2777
2789
عنوان

رسیدگی

187 بازدید | 43 پست

مامانم به خودش نمیرسه اصلا دلم میگیره🥲دوستدارم از زندگیش لذت ببره خوش باشه جون بمونه صورتش مثل بقیه

خواهر همسن خودش داره حدودی ولی اون خیلی به خودش میرسه مثلا برا مامانم تایم اریشگاه گرفتم بردمش موهاشو استایل کرده اومده خونه میگه پولمون هدر رفت از یه طرفم بمیرم براش خیلی ساده لوحهه فقط خرید انلاین چرت پرت میکنه 🥲 انقدر زود باوره هرچی براش توضیح بدم فقط اون به ظاهر مسلمونارو قبول داره و من کافرم

بارها چرت و پرت خریده یا پولشو خوردن این کانالای ایتا ولی قبول نمیکنه که😔

تجربه ایی دارید؟چیکار کنم بیوفته تو خط به خودش رسیدن؟۴۴ سالشه کلا با لباس خریدن و کارایی که برا حال خوبشه مشکل داره انگار

بیچاره سنی هم نداره الان تازه توی این سن ازدواج میکنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیچاره سنی هم نداره الان تازه توی این سن ازدواج میکنن

به خدا میبنمش میخوام فقط گریه کنم😭😭 بین همه خاله هام شکسته تر شده اونم فقط چون به خودش نمیرسه نمیدونم چه مشکلی داره باهاش💔 طاقت ندارم اینطوری ببینمش ولی نمیدونم راهکارش چیه

به خدا میبنمش میخوام فقط گریه کنم😭😭 بین همه خاله هام شکسته تر شده اونم فقط چون به خودش نمیرسه نمید ...

به زور ببرش ارایشگاه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
هرکس یه جور حالش خوب میشهمادرت نباید همونطور که تو لذت میبری لذت ببرهلابد بعداز اون خریدها هم تو ذوق ...

خب اخه وضع مالی اونقدر خوبی نداریم که انقدر پول بتونیم حیف کنیم جای غیر لازم نمیدونم چطور منظورمو برسونم ولی اره بهش چندبار گفتم ولی حالت دوستانه گفتم

نمیدونم تجربه دارید یا نه ولی وقتی پیش خاله هام میبینمش خیلی دلم میگیره فقط میخوام گریه کنم دوستدارم جوان ببینمش

به خدا میبنمش میخوام فقط گریه کنم😭😭 بین همه خاله هام شکسته تر شده اونم فقط چون به خودش نمیرسه نمید ...

دقیقا مامان من از همه ی خواهراش بیشتر زحمت میکشه ولی به خودش نمیرسه ،ناراحت میشم میبینم خواهرای بزرگترش از این جونتر هستن و به خودشون میرسن

مامان منم همینه،البته مامان من شاغله هعی بهش میگم به خودت برس موهاتو رنگ کن فلان لباسو بخر ولی اون ب ...

مامان من خانه داره پول هارو پس انداز نمیکنه اخه ففط جای اشتباه خرج میکنه

خیلی حس بدیه ببینی مامانت شکسته میشه

دقیقا مامان من از همه ی خواهراش بیشتر زحمت میکشه ولی به خودش نمیرسه ،ناراحت میشم میبینم خواهرای بزرگ ...

دقیقا کاش یه نفر یه راهکاری بزاره جلو پام دیگه از ناراحت شدن گذشتم قشنگ گریه میکنم برا این موضوع

خب اخه وضع مالی اونقدر خوبی نداریم که انقدر پول بتونیم حیف کنیم جای غیر لازم نمیدونم چطور منظورمو بر ...

بگرد ببین با چی خوشحال میشه براش همون کارو بکن

کتاب خوندن؟ آشپزی؟ بافتنی؟ ورزش؟ فیلم و سریال؟

بعضیا هم فقط یه همصحبتی و درددل با چای و بیسکویت خوشحالشون میکنه💕

۴۴ سنی نیست واقعا

به زور ببرش ارایشگاه

میبرمش ولی کلا با محیطش مشکل داره انگار عین بچه ها میخواد در بره میگه پول و جای بهتری میشه خرج کنم میرفتم به فلان کانال پول کارت به کارت میکردم میگفتم چله بگیره برام و این حرفا

بگرد ببین با چی خوشحال میشه براش همون کارو بکنکتاب خوندن؟ آشپزی؟ بافتنی؟ ورزش؟ فیلم و سریال؟بعضیا هم ...

خواهر علایق مامانم با من خیلی متفاوته یه جاهایی نمیتونم درکش کنم مثلا ۸۰۰ تومن پول میده نایب میگیره برا یه چله اونم به ادمی که تاحالا ندیدتش همونو میگم بریم بیرون شال بخرم برات میگه حیفه

مامان من خانه داره پول هارو پس انداز نمیکنه اخه ففط جای اشتباه خرج میکنه خیلی حس بدیه ببینی مامانت ش ...

آره،احساس میکنم داره پیر میشه۴۸سالشه منم تک دخترم ،خودمم۳۰سالمه، اصلا دوس ندارم مامانم پیر بشه

خیلی بهش میگم بیا بریم به پوستت برسیم یا فلان کارو کنیم میگه بزار اول ماشینو اینجوری کنیم یا خونه را اینجوری کنیم بعد

یه مجلسی چیزی میشه بیشتر از خودم دوس دارم به مامانم برسم ،میگردم مدل پیدا میکنم ،پارچه میخرم براش ،خیاط زوری میبرمش فکرشو بکن