2777
2789
عنوان

بچه ننه

69 بازدید | 13 پست

یکماهه ک ب لطف مادرشوهرم

با شوهرم قهریم (عقد)

ن تماسی ن دیداری هیچی

این اینستای زهر ماری ام هر چی میاره بالا و راجب مادره شوهرم لایک کرده و واسه منم نشون داده میشه ک پسندیده

دیگه داره حالم از این کثافتی ک توشم بهم میخوره

ای خیر نبینید ک اینجوری با زندگی ادما بازی میکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه حالم گرفت، ولی فعلا عقدید جای امیدواری داره بعدا که ببینه ابن شمایید که تو زندگی پشتش و همراه و کنارش هستید نه مادرش به شما بیشتر نیاز داره نه مادرش کم کم باورش میشه شما الویت زندگیش هستید نه مادرش !

گربه درونمو دوست دارم.😺

اه حالم گرفت، ولی فعلا عقدید جای امیدواری داره بعدا که ببینه ابن شمایید که تو زندگی پشتش و همراه و ک ...

انقدر وابستس ک از همین الانم واسم مشخص کرده ت ام ک نیای من هر روووز سر میزنم

انقدر وابستس ک از همین الانم واسم مشخص کرده ت ام ک نیای من هر روووز سر میزنم

شمام بگو هنوزم دیر نشده منم هر روز میرم خونه مادرم تا وقتی دوباره بیای خواستگاریم بیای منو ببری سر زندگی زناشویی ( یعنی زن و شوهری) فقط من و شما چون انگار اشتباه متوجه شدی زندگیو کلا

گربه درونمو دوست دارم.😺

بعضیا انقد وابسته مامانشونن انگار استغفرالله

بابا زنته که برات بچه میاره لذت میاره زندگیتو جمع میکنه با زنت میتونی اینارو داشته باشی نه مامانت بزرگ شو مرد برو کار کن خرج زن بده با زنت وقت بگذرون پسربچه ی شیرخواره ای مگه

گربه درونمو دوست دارم.😺