2777
2789
عنوان

تولد خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 59 پست
تولد شما و استارتر عزیز مباااارک...ان شاءالله عمر طولانیو باعزت داشته باشین...روزگار بر وفق مرادتون ...

واااییی فقط پروفااااایلتت خخخخخ

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی دوستم 😍 اره ادم باید خودش فکر خودش باشه 

آره گلم..مهم تویی فقط تو😍

شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..
😂😂اخی

عروسیمون هول هولکی شد یهویی گفتن عروسی بگیریم نزدیک ماه رمضونم بود تالارا پر بود به زور یه تالار پیدا کردیم گفت پونزده خرداد خوبه ولی رحلته ما هم مجبوری قبول کردیم😁😁😁😁الان دارم فکر میکنم اون روز من این ساعت کجا بودم یادم اومد مشغول عکسبازی بودیم تو باغ😁😁😁

فقط خودددت😍😍😅

جووووننن به تووو😍😅😅

چرا بچه نمیخواید ؟ به نظرم تا ۵ سال اول بچه ادم نباید بیاره

وضع مالیمون خوب نیست تا خونه نخریم نمیخوایم .حالا پنج سال دیگه هفت سال دیگه هر وقت خونه خریدیم.همه هم دعوامون میکنن مامانم از همه بدتر.شوهرم میگه خرج خودمونو نمیتونیم بدیم اونوقت چجوری خرج یکی دیگه رو بدیم اصلا نمیشه منم دوس ندارم چون خیلی تو فشار مالی هستیم،از یه طرفم نگرانم میگم ۲۷ سالمه دیر میشه تا اون موقع حاملگی هم تو این دوره زمونه سخته😩

وضع مالیمون خوب نیست تا خونه نخریم نمیخوایم .حالا پنج سال دیگه هفت سال دیگه هر وقت خونه خریدیم.همه ه ...

موافقم ولی خدا دندون که بده نون هم میده 

خدا خودش رزق و روزی بچه رو میده