فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1074 عنوان توجه توجه 66 بازدید | 11 پست mmwmwkwkw این کاربر ی مرد هست،میاد خودشو جای زن جا میزنه و در خواست میده و چرت میگه.... قبول نکنید در خواست شو لطفا❤️❤️❤️دلم میخواد بارها و بارها تاپیک بزنم و بگم....تا همه این آدم بیشعور و بشناسن.... آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱 امروز | 01:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 433 ای توروحش ب منم درخواس دادتاپیکش جالبهمن ردش کردم البته خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1074 ای توروحش ب منم درخواس دادتاپیکش جالبهمن ردش کردم البته روانیه باباا... آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 433 روانیه باباا... واویلان🫠 خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1074 واویلان🫠 برام جالب بود،مثلا هر کی پسر بود یا مرد بود اولش میگفت،این خودشو جای زن جا میزنه و مزاحم میشهه و جالب تر از اون ی هم جنس چرا باید سوالای نا مربوط بپرسه؟🥲 آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 433 برام جالب بود،مثلا هر کی پسر بود یا مرد بود اولش میگفت،این خودشو جای زن جا میزنه و مزاحم میشهه و جال ... نه خیلیاشون سفت و سخت میگن ک زننمیشناسمشونوای خب مریضن دیگه..کاریش نمیشه کرد🫠 خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1074 نه خیلیاشون سفت و سخت میگن ک زننمیشناسمشونوای خب مریضن دیگه..کاریش نمیشه کرد🫠 عهه وای نمیدونم چجوری در آینده قراره بهشون اعتماد کنم و با طرف برم زیر ی سقف...بخاطر همینه همیشه از ازدواج متنفرم🥲🥲🥲خاصیت مردا عجیبه آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 433 عهه وای نمیدونم چجوری در آینده قراره بهشون اعتماد کنم و با طرف برم زیر ی سقف...بخاطر همینه همیشه از ... نه ببین توی مجازی اینجا اینجورنمردایی هستن اصلا نمیدونن سایت چیه خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1074 نه ببین توی مجازی اینجا اینجورنمردایی هستن اصلا نمیدونن سایت چیه میدونم اونو...اما به هر حال....🥲 آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 433 میدونم اونو...اما به هر حال....🥲 ادم خوبم هست مهربونم ..اینجوری فک نکن خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
فردایدیروز مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 1074 ادم خوبم هست مهربونم ..اینجوری فک نکن چشم❤️❤️ آقا درخواست نده،قبول نمیکنم😊🌱
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 433 چشم❤️❤️ بی بلا گلم😍🥰❤️💕💞 خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)