2777
2789
عنوان

خودکشیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 27 پست

اگه بخوای خودتو وسط بد بختیا به کشتن بدی پس تکلیف اون خوشبختی که واسه آینده نه چندان دوره چی میشه

فک کن؟

آگاهی به اینکه در آینده چی پیش میاد

و اینکه چقد آینده میتونه قشنگ باشه

اما تو خودتو محروم کردی. حسرت نمیخوری برای آینده؟؟؟؟؟؟؟

اصلا نمیخوام مذهبی یا نصیحتی یا انگیزشی بگم

ولی مطمئنا هرکسی در درونش یه بذری داره که یه روز شکوفا میشه

جوونه میزنه

گل میده

چرا آدم باید آدم همچین چیز قشنگیو از خودش دریغ کنه

دقیقا موقعی که خسته ای اون موقع شکوفا میشی:)

شکوفا شدن رو برات آرزومندم🫡🩷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این گناه نیست من هیچ کور سوی امیدی تو زندگیم نیست خونواده داغون و عقب مونده طرفم از اونا عقب مونده ت ...

خودکشی راهش نیست..خیلیها هستن شرایط زندگیشون از شما بدتره ولی دست به خودکشی نمیزنن..نکن عزیزم نکن

پروف خودمم.

نه بابا من برام مهم نیست غصه خودم واقعا خسته شدم اصلا دلم میخاد گورم نداشته باشم غصه چی

تو میتونی مادر جنتا بچ باشی و یشوهر خوب داشته باشی و ی خونه گرم و پر از ارامش واس چی بایذ برینی ب خودت

اگ دوست داری صحبت کن یکم دلت اروم بگیره(:

ببین تاپیک قبلم هست پسره بی عرضه هی میگه پلن بریزیم برای زندگیمون منم گفتم من پلنی با تو نمیبینم حالمو از دوست داشتن بهم زده ببین خودشو خشتکش 😂 هیچ چیز مالی نداره از نظر ظاهریم باز چیزی نیست که من بخوام علاوه براون میگه دیگه بیا از خونه مامان باباهامون بیایم بیرون باچی فکر میکنی ؟با پولایی که من این سالا جمع کردم خودش ابدا چیزی نداره خونواده اش هیچی ندارن بعد میگه تو میری با یکی که دوست نداره بعد میفهمی دوست داشتن چیه دآخه آدم یه لا قبا من دوست داشتن خالی رو میخام چیکار 🥲منم جای تو بودم خودمو دوست داشتم ببین تو این ۴سال که میشناسمش یه قرون ازش پول نگرفتم چون نداشته علاوه بر اون من اونجور آدمی نیستم بهشم امروز گفتم برو دنبال چیزی که به صلاحت رو من حساب نکن این از این از یه طرف یه خونواده عقب مونده دارم آزار دهنده ان هیچ حمایتگرم نیست همش درحال تخریب شخصیتمن مثلا بهم میگن پیر 😭از انورم دوست صمیمیم منو ول کرد بی دلیل بخدا اون همچیمو میدونست بهش میگفتم بار روانیم کم میشد اونم میگفت به بار اونم کم میشد ولی یهو منو ول کرد الان تنهای مطلق خدا شدم برای خودم ولیی من یه آدم نیاز دارم به حمایت هیچکس نیست تازه این آدما انرژی منووو خیلی میگیرن همین خانواده مثلا 😭😭😭😭😭

خودکشی راهش نیست..خیلیها هستن شرایط زندگیشون از شما بدتره ولی دست به خودکشی نمیزنن..نکن عزیزم نکن

نگران نباش ترسوعممممم کاش ترس بزارم کنار کلی قرص توپ دارم میبرنماون دنیا

نگران نباش ترسوعممممم کاش ترس بزارم کنار کلی قرص توپ دارم میبرنماون دنیا

نکن خانم نکن توروخدا

فردا با شماره 1480 تماس بگیر مشاوره رایگان هستش فقط شارژت کم میشه..باهات حرف میزنه آروم میشی

پروف خودمم.

نکن خانم نکن توروخدافردا با شماره 1480 تماس بگیر مشاوره رایگان هستش فقط شارژت کم میشه..باهات حرف میز ...

مرسی که انقدر مهربونی با وجودیکه منو نمیشناسی فدات بشم هی تو ذهنمه خستم از زندگی خیلییییییییییییییی 😭😭😭😭